Güncelleme: TSİ    07 Eylül 2010 Salı
hava durumu
  Kategoriler
  • Edirne
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Kırklareli
  • Kültür Sanat
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Tekirdağ
  • Teknoloji
  • Trakya
  • Yaşam


Kısayolar
Kırklareli’de kültür rüzgârları esmeye devam ediyor


* “Vanilyalı İlişkiler” adlı Tiyatro Oyunu bugün saat 17.00’da ve 19.00’da Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Güncelleme : 09:17:00 TSİ  07.04.2010


HABER MERKEZİ
Asuman Çakır’ın yazdığı, Ziya Kürküt’ün Yönetmenliğini üstlendiği “Vanilyalı İlişkiler” adlı tiyatro oyunu bu gün saat 17.00’da ve 19.00’da 2 seans olarak Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.
“Vanilyalı İlişkiler” şehir yaşamının kadınlı-erkekli, gürültülü-patırtılı, itişli-kakışlı olma gerçekliğinin tanıklığını kadın karakter gözüyle yapan romantik komedidir. Asuman Dabak, Ufuk Özkan, Zuhal Yalçın, Romina Özipekçi ve Atila Irgata’nın oynadığı oyunun konusu ise “Sema günlük bir gazetede çalışırken işine son verilmiş bir yazardır. İşsiz geçen günlerin ardından 900 lü hatlarda çalışmaya başlar. Daha önce yazdığı dizi senaryosunun arkadaşı Pelin  (Romina Özipekçi) sayesinde yapımcılar tarafından beğenilmiştir. Projedeki aksaklıların Pelin’in bulduğu yazar (Atila Irgılata) düzeltecek olan Sema bu sırada eve gelen tesisatçı Halim’i (Ufuk Özkan ) yazar sanıp tam bir karışıklığın içinde buluvermiştir kendini. Tüm bu kaos yaşanırken Sema’nın tipik bir ev kızı olan yan komşusu Fidan’ın (Zuhal Yalçın) da gelmesiyle işler arapsaçına döner.” (ue)

 

Okunma : 99   Kategoriler : Genel, Kırklareli, Kültür Sanat, Trakya   Kaynak : Yeşilyurt Gazetesi
Yorum Yap

* İsim :
* E-Posta :
* Mesaj :
Kategoriler : Edirne  Eğitim  Ekonomi  Genel  Kırklareli  Kültür Sanat  
Sağlık  Siyaset  Spor  Tekirdağ  Teknoloji  Trakya  
Yaşam  
Hakkında : İletişim  Reklam  Hukuki Şartlar & Gizlilik  Yardım  
RSS   Site Haritası
Rota Dizayn   Kırklareli Firmaları
 
© 2009 trakyagundemi Rota Bilişim Teknolojileri