100. Yıl Caddesi girişinde trafik kazası

100. Yıl Caddesi girişinde trafik kazası

Karakaş Mahallesi Karaumur Caddesi üzerinden gelerek Kırklareli Devlet Hastanesi istikametine doğru giden bir motosiklet ile aynı cadde üzerinden süratli bir şekilde gelen Istanbul plakalı bir otomobil tam 100. Yıl Caddesi girişinde çarpışarak kaza yaptı.

Gerçekleşen kaza sonrasında motosiklet sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırılırken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

16 Eylül Çarşamba günü saat 23:15 sularında gerçekleşen trafik kazasının otomobil sürücüsünün hatası yüzünden meydana geldiğini belirten görgü tanıkları şunları söyledi; “Motosiklet sürücüsü Karaumur Caddesi üzerinde normal bir şekilde sehir halinde ilerliyordu tam onun arkasından süratli bir şekilde gelen otomobil sinyal falan vermeden direksiyonu kırarak 100. Yıl Caddesi’ne girmek istedi ve motosiklet sürücüsünün önüne kırdı ardından da kaza meydana geldi. Gerçekleşen bu kaza otomobil sürücüsünün hatası yüzünden meydana geldi.” Gerçekleşen kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekipleri gerekli işlemleri uyguladı.