2. Amatör A-Grubu'nda, büyük heyecan

2. Amatör A-Grubu'nda, büyük heyecan

2. Amatör A-Grubu’nda geçtiğimiz Pazar günü, ilimiz toprak sahasında oynanan maçlar yine heyecan ve keyifle izlendi. Saat 15.00’de oynanan Karakoçspor-Kırklareli Tekspor maçı, 4-1 Karakoçspor’un üstünlüğü ile biterken, saat 17.00’de aynı sahada karşı karşıya gelen Asılbeylispor ile Gençlerbirliğispor maçında da büyük bir çekişme vardı (3-4).

Karakoçspor fırtına gibi

2. Amatör A-Grubu karşılaşmalarında günün ilk maçı Karakoçspor-Kırklareli Tekspor arasında gerçekleşti. Saat 15.00’de ilimiz toprak sahasında oynanan karşılaşmayı; orta hakem Okan Kurt ve yardımcıları Kenan Tekin ve Ergün Oğus yönettiler.

Karakoçspor takımı sahaya şu onbirle çıktı; “1-Fatik Köse, 2-Ergin Özkan, 3- Metin Ayar, 4-Recep Tarak, 5-Kadir Tosun, 6-Okan Kaplan, 7-Ümit Tosun, 8-Ilker Eskici, 9-Gürkan Ayar, 10-Erdem Yılmaz 11-Yasin Altınay” Kırklareli Tekspor takımı ise sahaya şu onbiri soktu; “1-Tayfun Engin, 2-Ozan Tunçarslan, 3-Erdi Yaman, 4-Gürkan Soycan, 5-Ali As, 6-Cüneyt Taş, 7-Seçkin Mutlu, 8-Savaş Filiz, 9-Nusret Giray, 10-Seze 11-Sezer Özdere.

Havanın müsait olması da her iki takım oyuncularının iyi bir oyun sergilemesine yetti. Taraftarlarda her iki takımı motive etmek için tribündeki yerlerini aldılar. Mücadelenin ilk yarısında Karakoçspor çok iyi bir oyun çıkarmayı başaran takım oldu. Kırklareli Tekspor da ilk yarıda çok iyi pozisyonlar yakalamayı başarsa da gol umutlarını gerçeğe çeviremedi. Her iki takım oyuncuları ilk yarıda birbirlerine karşı çok sert bir oyun sergilediler bu yüzden ilk yarıda birçok serbest vuruş pozisyonu gerçekleştirildi.

Karakoçspor sol kanattan gelen bir atağı iyi değerlendirmek için tüm hatları ile Kırklareli Tekspor kalesine yöneldi. Atılan hava pasını gole çevirmeye çalışan iki Karakoçspor oyuncusu bir birine kafa atarak yaralanmalarına sebep oldular. Bu görünmez kazanın ardından iki oyuncusu eksik oynayan Karakoçspor, herşeye rağmen Kırklareli Tekspor kalesine bir gol atmayı başardı. İlk yarı sadece bir gol ile sınırlı kaldı. Maçın ikinci yarısında Karakoçspor ataklarını çoğalttı. İkinci yarı oyuna iyi konsantre olan Karakoçspor takımı istediği golleri kaydetmeyi başardı ve karşılaşmayı 4-1 galip olarak tamamladı. Karakoçspor kazandığı bu karşılaşma ile birlikte hanesine 3 puanı yazdırarak 2. Amatör A-Grubu liginde 2. sırada olmaya hak kazandı.

Düelloyu, Gençlerbirliği kazandı

2. Amatör A-Grubu’nda ilimizde oynanan günün ikinci maçı Asılbeylispor ile Gençlerbirliğispor arasında gerçekleşti. Saat 17.00’de başlayan maçı Taner Durgut ve yardımcıları Kenan Gürsel ile Koray Bozkuş yönettiler. Takım kadroları şöyle;

Asılbeylispor; 1) Mehmet, 2) Soner, 3) Oktay, 4) Ahmet, 5) Serkan, 6) Erkan, 7) Muzaffer, 8) Özgür, 9) Caner, 10) Özgür (K), 11) Haluk. Yedekler; 1) Uğurcan, 2) Kenan, 3) Sezer.

Gençlerbilriği; 1) Kemal, 2) Gürhan, 3) Sercan, 4) Bahadır 5) Taner, 6) Yavuz, 7) Furkan, 8) Ramazan, 9) Düşün, 10) Cemre, 11) Cihan. Yedekler; 1) Bahadır, 2) Yahya 3) Muammer, 4) Serkan, 5) Yasin.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte, müthiş çekişme de start aldı. Her iki takımın oyuncuları da kıyasıya bir mücadele içerisinde, galip gelebilmek için ter döktüler. Karşılıklı gollerin atıldığı maçın sonunda İsmail Tırpancı önderliğindeki Gençlerbirliği, 4-3’lük galibiyetle düelloyu kazanan taraf oldu.