2.Amatör Küme'de heyecan başlıyor

2.Amatör Küme'de heyecan başlıyor

Kırklareli 2. Amatör Futbol Ligi maçları 15 Mart Pazar günü başlayacak. Sporseverlerin heyecanla beklediği Kırklareli 2. Amatör Küme’de bu hafta 3 grupta toplam 8 maç oynanacak. Geçtiğimiz sezon 1.Amatör’e yükselme hakkını son maçta kaybeden Kırklareli TEKSPOR bu sezon yine iddialı. Hedeflerinin 1.Amatör Küme olduğunu belirten Kulüp Başkanı Çetin Okumuş; “Geçtiğimiz sezon şanssızlıklar yaşadık, hatalar yaptık. Bu yıl hedefimiz 1.Amatör Küme ve bunu hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum. Lige çok iyi hazırlandık, ilk maçımız Kırklareli Toprak Sahası’nda Gençlerbirliğispor ile pazar günü zevkli bir mücadele olacak. Tüm sporseverleri karşılaşmayı izlemeye davet ediyorum” dedi.

Pazar Günü Kırklareli Toprak Sahası’nda 2. Amatör Küme A-Grubu’nda mücadele eden takımların maçları oynanacak. Saat 13:00’te başlayacak olan Kırklareli TEKSPOR-Gençlerbilriğispor  müsabakasını Onur Saksan yönetecek. Maçın yardımcı hakemliklerini ise Levent Bedir ve M.Murat Soykan.

Saat:1500’te başlayacak olan Karakoçspor-Babaeski Volkanspor müsabakasını ise Levent Bedir yönetirken yardımları Onur Saksan ve Serkan Kalpakçı olacak.

A-Grubu’nun bir diğer mücadelesi ise Üsküp’te oynanacak. Üsküp Sahası’nda saat 14:30’da başlayacak mücadelede Üsküpspor’un rakibi Asılbeylispor. Maçı Ahmet Emre Babat yönetirken yardımcılıklarını Yasin Eleri ve Zekeriya Dinçkol yapacak.

2.Amatör Küme B Grubu’nda ise iki karşılaşma oynanacak. Pınarhisar’da Saat 14:30’da Ertuğrulspor ile Cevizköyspor karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Hüseyin Özgür Yanık, Halil Akçor ve Ergun Oğuz hakem üçlüsü yönetecek. Grubun diğer maçında ise Çakıllıspor ile Vizeacarspor karşılaşacak. Çakıllı’da oynanacak müsabakayı Kenan Tekin yönetecek. Tekin’in yardımcılıklarını ise Okan Kurt ve Turgay Aygün yapacak.

2.Amatör Küme C Grubu’nda da 3 müsabaka oynanacak. Lüleburgaz Toprak Saha’da Eskitaşlıspor ile Celaliyespor karşılaşacak. Saa 14:30’da başlayacak mücadeleyi Mutlu Çırpan yönetirken yardımcılıklarını Erkan Çelikkol ve Cihan Koç yapacak. Grup’ta Büyükkarıştıran’da oynanacak diğer karşılaşmada ise TEK Santralspor ile Katranca Kartalspor mücadele edecek. Karşılaşmada Fatih Erdem düdük çalarken Ramazan Geyik ve Yusuf Yurtsever yardımcı hakemlik yapacak. C-Grubu’nda Alpıullu’da oynanacak karşılaşmada Nadırlı Gençlikspor ile Sarıcaalispor karşı karşıya gelecek. Maçı Hüseyin Kaya yönetirken, Muzaffer Cebel ve Nuri Mutlu müsabakanın yardımcı hakemliklerini yapacak.

Kırklareli 2.Amatör Küme’nin başlaması ve havalarında oldukça güzel olması sporseverleri haftasonu maçları izlemek için statları doldurması anlamına geliyor. Taraflı tarafsız tüm futbolseverler maçların oynanacağı statları saatler öncesinden doldurup oynanan oyunu seyrediyor. Sezon boyu centilmenliğin elden bırakılmayacağını diliyoruz ve inanıyoruz. 2. Amatör Küme’de tüm takımlarımıza başarılar dileriz.