"2. Lige odaklandık"

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırklarelispor, 03 Nisan 2011 Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda saat 14.00'da Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek.


HABER MERKEZİ

Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can; “2. Lige odaklandık” dedi.
11’de 11 yapmak istediklerini söyleyen Can, 3. Ligin 2. yarısına çok iyi başladıklarını belirterek 10’da 10’luk bir başarı elde ettiklerini ifade etti.
Can; “3. Ligin 2. yarısına iyi bir başlangıç yaparak 10’da 10’luk bir başarı elde ettik. Kırlareli halkını ve Kırklarelispor’umuzun gösterdiği başarı ve galibiyet serisi bizi şampiyonluk havasına soktu. Yakaladığımız liderliği sezon sonuna sürdürmek istiyoruz.
Batman maçında da galip gelerek, galibiyet serisini 11’de 11’e çıkartmak istiyoruz. Futbol sahada oynanır. Bizim amacımız uzun bir aradan sonra çıktığımız profesyonel ligde hem Kırklarelispor’umuzun centilmenliğini, hem de Kırklarelispor’umuzun futbolunu ön planda olması için çaba gösteriyoruz. Pazar günü de galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah centilmence bir maç geçirip bu haftayı da lider kapatmak istiyoruz. Batman Petrol’ün şuan ki durumu iddiası olmadığını gösterse de rakibimizi ciddiye alıyoruz. Karşımızda stresten uzak rahat bir takım bulunuyor. Ama artık Kırklarelispor olarak 2. lige odaklandık. Futbolcu kardeşlerimizde bunun bilincindedir” dedi. (ue)