"2010 yılında da amacımız; Kırklareli'ni hak ettiği noktaya getirmek olacaktır"

'2010 yılında da amacımız; Kırklareli'ni hak ettiği noktaya getirmek olacaktır'

Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, yeni yıl dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımlayarak, 2010 yılında da ortak amacın Kırklareli’ni hak ettiği noktaya getirmek olduğunu belirtti.

Vali Aydoğdu mesajında şunları kaydetti; “Milletçe ]züntü ve sevinçleriyle güven ve huzur içersinde geçirdiğimiz bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla giriyoruz. Yeni yılın, ülkemiz ve ilimizde sevgi, saygı ve kardeşliğin daha da güçlenmesine, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine vesile olacağına inanıyorum.

Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi 2010 yılında da, toplumun tüm kesimleriyle işbirliği ve dayanışma içinde, amacımız; toprakları üzerinde nice uygarlıklar barındırmış zengin tarihi, turizmi, eşsiz doğal güzellikleriyle nadide kentimiz Kırklareli'ni hak ettiği noktaya getirmek olacaktır.Bu amaçla yapılan her çalışma, üretilen her proje, gösterilen her çaba bizim için çok değerlidir.

 Unutmamalıdır ki, hedefe varmak ona inanmakla, bu uğurda yılmadan yorulmadan çalışmakla olur. Kırklareli'ni daha ileriye taşıma yolunda, kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, basın olarak ortak paydamız, Kırklareli sevgisidir.

Bizler, gönül verdiğimiz bu güzel kentimiz Kırklareli için var olan kaynakları en etkin şekilde kullanarak, boşa geçirecek bir dakikamız bile olmadığının idrakı içinde hizmet sunmanın gururunu taşımaktayız.

2010 yılının ülkemiz ve ilimiz için barış, huzur ve kardeşlik içerisinde geçmesini diliyorum. Bu anlayış içinde 2010 yılının, kendimize, milletimize, ülkemize güvenerek daha çok çalışıp, daha çok üreteceğimiz bir yıl olmasıyla; yeni yılın, kamu kurum ve kuruluşlarında görevleri başında karşılayacak olan mesai arkadaşlarıma, Silahlı Kuvvetlerimizin ve Emniyetimizin güzide mensuplarına, Şehit ailelerimize ve Gazilerimize, ilimize, ülkemize ve insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum.”