"29 Mart'ta Belediye'yi tekrar kazanacağız"

'29 Mart'ta Belediye'yi tekrar kazanacağız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Il teşkilatı, dün gerçekleştirdiğ bir törenle toplam 23 Belediye Başkan adayını, halka tanıttı. Kırklareli Merkez’de Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cavit Çağlayan, partisinden tekrar aday gösterildiğini daha önce belirtmişti. Çağlayan dün, aday tanıtım toplantısında parti mensuplarının yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.

Show Düğün Salonu’nda, saat 12.00’de gerçekleşen aday tanıtım toplantısında, ilk olarak Kırklareli Merkez Belediye Başkan adayı Cavit Çağlayan kürsüye davet edildi. Çağlayan konuşmasına kendini tanıtarak başladı;

“1959 yılında Istanbul’da doğdum. Istanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1982 yılında mezun oldum. Daha sonra serbest Avukatlık yapmaya başladım.

Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif siyaset yapmaya başladım. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kollarında başlamış olduğum aktif siyaset yaşamımda Kırklareli Merkez Ilçe Başkanlığı, Il sekreterliği ve Il Başkanlığı görevlerinin yanı sıra 1989-1994 yıllarında Kırklareli Belediyesi Meclis Üyeliği yaptım. 2005 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kırklareli Belediye Başkanlığı’na seçildim.”

Çağlayan; “4 yıl içinde israfa kaçmadan, belediyemizin ekonomik koşulları dahilinde Kırklareli’ne en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Bence 4 yılda yaptığımız hizmet, son 10 yılda yapılan hizmetten çok daha fazla olmuştur. Bunu gezdiğimiz sokak ve caddelerden anlayabiliriz. Ben 29 Mart tarihinde tekrar belediyeyi kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Çünkü Kırklareli zaten CHP’nin kalesidir. Bunu diğer partiler de biliyor” dedi.

Çağlayan konuşmasında iktidar partisinden belediye başkanı olmanın, belediyelere ekstra bir avantaj sağlamayacağını da sözlerine ekledi. Çağlayan konuşmasını alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sonlandırdı.

Tören diğer ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtımı ile sona erdi.