"29 Mart'ta ipi ilk göğüsleyen biz olacağız"

'29 Mart'ta ipi ilk göğüsleyen biz olacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Başkan adayı Reha Oras ve Il Teşkilatı mensupları dün gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaret esnasında, MHP Il Başkanı Altan Orakçı, 29 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde, Kırklareli’de ipi ilk göğüsleyecek olan partinin MHP olacağını belirtirken, Kırklareli Belediye Başkan adayı Reha Oras ise, hedeflerinin “şeffef belediyecilik” kapsamında, herkese eşit hizmet vermek olduğunu kaydetti.

Dün saat 14.00’de, Önadım Gazetesi Tesisleri’ne gerçekleşen ziyarete; MHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Reha Oras, MHP Il Başkanı Altan Orakçı, Belediye Meclis Üyesi Cemal Terzi ve partililer iştirak ettiler.

MHP Il Başkanı Altan Orakçı, muhabirlerimize yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kırklareli’de sağın tek partisi durumundayız. 29 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde, CHP ile çekişeceğiz. Bütün partilerden en az bir adım öndeyiz. 29 Mart’ta ipi ilk göğüsleyen biz olacağız. 12.000’in üzerinde oy alarak bu seçimi kazanacağız” dedi.

Kırklareli Belediye Başkan adayı Reha Oras ise şunları kaydetti;

“29 Mart tarihinde seçimi kazandıktıktan sonra, herkes suyunu evinde, çeşmesinden içebilecek. Üstelik bu suyu oldukça ucuza mal edeceğiz. Seçilmemiz halinde bizler; partimizin değil, Kırklareli’nin Belediye Başkanı olacağız. Herkese eşit ve adil bir hizmet sunacağız. Kapımız tüm vatandaşlarımıza açık olacak.

Şeffaf bir Belediye oluşturmak istiyoruz. Örneğin seçilmemizin ardından, Kırklareli Belediyesi’ne yakışır bir web sitemiz olacak.

Kırklareli Belediyesi’nin aylık Meclis toplantılarını kemara kaydına alarak, görüntülerini bu web sitemizde yayınlayacağız. Böylece vatandaşlarımız alınan kararlardan ve yapılan görüşmelerden haberdar olacaktır.

Yine; bütün ihaleleri de aynı şekilde bu web sitemizden yayınlayacağız. Böylece vatandaşımızın bu konularda da bilgi sahibi olmasını sağlayacağız. Belediyemizin mesaisi 24 saat olacak ve her bir vatandaşımıza eşit hizmet gidecek.”