3 yaşındaki Mert'e ilik nakli için yardım kampanyası başlatıldı

  Edirne'de, 6 aylıkken ''Talasemi Majör'' tanısı konulan Mert Bağcı'ya (3), yaşamını sürdürebilmesi için gerekli ilik naklinin yapılabilmesi amacıyla yardım kampanyası başlatıldı.

     Bir sağlık ocağında görev yapan Mesut Bağcı, oğluna 6 aylıkken ''Talasemi Majör'' tanısı konulduğunu belirterek, ''O tarihten sonra oğluma her ay belli miktarda kan verilmeye başlandı. Hastalıktan kurtulması için ilik nakli olmasının gerektiği bildirildi. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki ilik bankasından oğluma uygun iliğin bulunduğu bildirildi. Nakil için 100 bin TL'ye ihtiyaç var'' dedi.
     Oğlunun tedavileri için bütün varlığını harcadığını ve bankadan aldığı krediyi geri ödeyemediğini de belirten Bağcı, ''Her şeye rağmen tek düşüncem oğlumun bu hastalıktan kurtulması. Edirne Valiliği'nden yardım kampanyası açılmasıyla ilgili izin sağlandı. Vakıflar Bankası Edirne Şubesi'nde 00158007294012991 numaralı, Ziraat Bankası Edirne Şubesi'nde de 32104460 numaralı yardım hesapları açıldı'' diye konuştu.
     Yardımseverlerin katkılarını beklediklerini kaydeden Bağcı, oğlunun yaşayabilmesi için ailece yardımları beklediklerini bildirdi.