4. Vize Tarih ve Kültür Festivali 30 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek

4. Vize Tarih ve Kültür Festivali 30 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek

Vize Belediyesi de festival düzenlemeye hazırlanıyor. Aynı ilimizde olduğu gibi, ilçemiz Vize’de de “Bu yıl festival yapılacak mı?, yapılmayacak mı?” sorusu kafaları meşgul etmişti.

Sonunda, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz konuyu aydınlattı ve 4. Vize Tarih ve Kültür Festivali’nin 30 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirileceğini kaydetti. Vize Belediyesi’nin yaşanan kriz ortamına rağmen öz kaynaklarını en iyi şekilde kullanarak, zor günler geçiren Trakya’daki birçok belediyenin önünde yer aldığını dile getiren Başkan Yılmaz, “Belediyemiz çalışmalarına hedeflediği doğrultuda ve planlarında hiçbir değişiklik yapmadan devam ediyor” diyerek şunları söyledi; “3 sezondur düzenlediğimiz ve Trakya’da bir benzeri daha olmayan Tarih ve Kültür Festivalimizi bu yılda ilçemize yakışır bir şekilde düzenleyeceğiz. Hatta belediye olarak bu yıl Vizelilerin doyasıya eğlenebilmeleri için, 3 gün olan festival günlerinin sayısını 4 güne çıkarttık. 30 Temmuz Perşembe günü başlayacak olan Tarih ve Kültür Festivali, 31 Temmuz Cuma, 1 Ağustos Cumartesi ve 2 Ağustos Pazar günleri de devam edecek” dedi.

Festival programının, önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenilirken, bu yıl 4 gün olarak düzenlenecek olan festivalin, vatandaşlar tarafından ilgili ile beklendiği ifade edildi. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da Uğurkan Erez’in önderliğinde ünlü mankenlerin katılacağı bir defilenin, 4. Vize Tarih ve Kültür Festivali kapsamında gerçekleşmesi bekleniyor.