''5. Tarım ve Süt Ürünleri Festivali''hazırlıkları tamamlanıyor


Tekirdağ’ın Malkara Belediye Başkanlığı personeli, ''5. Tarım ve Süt Ürünleri Festivali'' kapsamında çalışmalarına başlıyor.
Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, yaptığı açıklamada yaklaşan festival hazırlıklarının tamamlanması açısından işbaşı yapmanın gerekli olduğunu, bu nedenle çalışma arkadaşlarının bu bayram tatilini kısa tutmalarını istediğini söyledi.
“5. Tarım ve Süt Ürünleri Festivali”nin 13 Eylül 2010 Pazartesi günü yapılan etkinliklerle başladığını belirten Kaya; ''Festivalimizin bu yıl içeriği çok geniş. Bu nedenle her şeyin mükemmel olmasını istiyoruz. Bu nedenle mesai arkadaşlarımızın bir bölümü Yazı İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü ile diğer bölümleri bugün göreve çağırdık. Sağ olsunlar kırmadılar ve görev başında olacaklarını beyan ettiler. Malkara'daki değişime önce personel olarak bizler ön ayak olduk. Bundan sonrada halkımızı yanımızda bekliyoruz'' diye konuştu.
Malkara Belediyesi'nin bu yıl düzenlediği festival etkinlikleri17 Eylül 2010 Cuma günü başlayacak,  19 Eylül 2010 Pazar günü Yağlı Güreş pehlivanlarının katılacağı etkinlikle sona erecek. aa