"6,5 ay önce bıraktığımız Belediye Başkanlığını geri alacağız"

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayer Lüleburgaz İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Parti Binasına İlçe Başkanı Hüseyin Kılınçoğlu ile birlikte gelen eski Bakan Melda Bayer'i İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda partili çiçeklerle karşıladılar.

Lüleburgaz’ı ziyaret eden; 57. Hükümette Devlet Bakanlığı da yapmış olan Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayer konuşmasında ‘Pazartesi sabahından beri Trakya’dayım.  Sırası ile Edirne ve Kırklareli’ndeydik ve şu anda Lüleburgaz’dayım. Buranın bizim için önemli bir yeri var” dedi.
Bayer; “Burası DSP’li bir ilçe. Seçmen her zaman DSP’yi tercih etti. 29 Mart Yerel Seçimlerinde burada yine iddialıyız. Lüleburgaz’ı DSP’li bir Belediye Başkanına teslim edeceğiz. Bundan önceki arkadaşların başarıları DSP’li örgütlerin başarılarının bir sonucudur. Onların rahat ve özgür bir şekilde çalışmaları sağlanarak başarılı olmaları mümkün olmuştur. Lüleburgaz’a pırıl pırıl bir Belediye Başkan Adayı ve pırıl pırıl Belediye Meclis üyeleri sunuyoruz. Seçimlerde başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Trakya’da sokaklarda gördüğümüz ilgi gösteriyor ki Halkımız bizi özlemiş ve DSP’nin iktidara gelmesini istiyorlar. Hedefimiz uygar kentler kurmak. Bunun için de azimliyiz, kararlıyız ve seçimlerde ipi göğüsleyeceğiz’ diye konuştu.
Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Feyzullah Çeralp ise konuşmasında Melda Bayer’i yanlarında görmenin kendilerine güç kattığını belirterek ‘ Genel Başkan Yardımcımız Melda Bayer’i bu gün burada görmek, beni ve partili arkadaşlarımı çok sevindirdi ve bize güç vedi.  İktidara gelmemiz konusunda inancımız daha da kuvvetlendi. Onursal Başkan’ımız Ecevit’in çizgisinde Lüleburgaz’ımız yeni bir yönetim anlayışı ile tanışacaktır. Seçimlerden alnımızın akı ile çıkacağız’ dedi.
İlçe Başkanı Hüseyin Kılınçoğlu ise altı buçuk ay önce bıraktıkları Belediye Başkanlığını tekrar geri alacaklarını belirtti.   (gk)