8 Mart'ta kadınlar, Kutsi ile coşacaklar

8 Mart'ta kadınlar, Kutsi ile coşacaklar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan’ın eşi Sevil Bağdan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, çok özel bir gece düzenliyor.

Daim Restaurant’da gerçekleşecek bu renkli gecenin konuğu ise, şarkıları ile sevenlerinin gönlünde taht kuran, ünlü sanatçı, Kutsi olacak.

8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başlamış, direniş esnasında çıkan olaylarda 129 kişi hayatını kaybetmişti.

Işte bu olay, 8 Mart tarihini daha özel kıldı ve söz konusu gün; “Dünya Kadınlar Günü” olarak kutlanmaya başlandı. 

Bu özel günde çeşitli etkinliklerin yanı sıra, birçok eğlence organizasyonları da düzenleniyor. Işte bu 8 Mart’ta da, AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan’ın eşi Sevil Bağdan muhteşem bir gece düzenleyecek. Bağdan, Dünya Kadınlar Günü’nde ünlü pop şarkısıcısı, Kutsi’yi Kırklarelili kadınlarımız ile buluşturacak.

8 Mart akşamı, saat 20.00’de başlayacak olan bu muhteşem gecede, Kutsi’nin yanı sıra, Kırklarelili sanatçımız Hakan Birol da sahne alacak. “Doğum Günü”, “Aşkın Gururu”, “Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor”, “Olay Olacak Aşkımız” gibi popüler şarkılarının başarılı yorumcusu Kutsi, 8 Mart akşamı tüm davetlileri coşturacak. AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan’ın eşi Sevil Bağdan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; Kırklarelili kadınlarımızdan kendisine yoğun bir talep geldiğini, bu talep neticesinde böyle özel bir gece düzenlemeye karar verdiğini belirtti. Bağdan, gece için oldukça yoğun bir ilgi ile karşılaştığını da sözlerine ekleyerek, teşekkürlerini sundu. Bu özel gece sayesinde, kadınlar; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü Kutsi’nin muhteşem şarkıları ile kutlayacaklar.