A Grubu'nda Üsküpspor fırtınası devam ediyor

A Grubu'nda Üsküpspor fırtınası devam ediyor

Kırklareli 2.Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Üsküpspor 1. Amatör Küme hedefine doğru emin adımlarla kayıpsız devam ediyor. Pazar günü Kırklareli Toprak Sahası’nda konuk olduğu Karakoçspor’u rahat bir oyun sonunda 3-1’lik skorla geçerek yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Maç boyunca üstün bir futbol ortaya koyan Üsküpspor, Karakoçspor engelini Ömer Kalço(2) ve Tarık Küçük ile bulduğu gollerle geçti. Karakoçspor’un tek sayısı ise Yasin’den geldi. Üsküpspor bu sonuç ile puanını 12’ye yükseltirken Karakoçspor 6 puanda kaldı. Kırklareli 2.Amatör Küme gruplarında da 4’te 4 yapan tek takım olan Üsküpspor önümüzdeki hafta kendi sahasında Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Karakoçspor ise Kırklareli Toprak Saha’da Asılbeylispor ile karşılaşacak.

Uzatmalarda gelen gol Kırklareli Tekspor’a 3 puan kazandırdı

Mücadele ettiği grubun orta sıralarında bulunan Kırklarelispor geçtiğimiz pazar günü Kırklareli Toprak sahasında Asılbeylispor ile karşı karşıya geldi. Saat 14.00’da başlayan müsabakayı izlemeye çok sayıda taraftar katılırken, taraftarlar yaptıkları tezahüratlar ile takımlarına büyük destek verdiler. Kırklareli Tekspor takımı oyuna Tamer, Erdi, Gürkan, Sezer, Semih, Ozan, Seçkin, Ali, Savaş, Turgay ve Yunus ilk onbiriyle çıkarken, Asılbeylispor takımı ise Mehmet, Mustafa, Özgür, Ahmet, Erol, Erkan, Ilhan, Semih, Serkan, Serdar, Özgür ilk onbiriyle çıktı. Mücadelenin ilk dakikaları iki takımında etkili ataklarıyla geçerken, Kırklareli Tekspor takımı rakip sahada yakaladığı çoğu pozisyonu gole çeviremedi. Mücadelenin 20. dakikasında Kırklareli Tekspor takımı sol kanattan başarılı oyuncu Turgay’ın sert şutu rakip takım oyuncusu Özgür’e çarparak ters bir vuruşla kendi kalesine gitti. Kırklareli Tekspor takımı mücadelede 1-0 öne geçmiş oldu. Gol sonrasında ataklarını sıklaştıran Kırklareli Tekspor takımı yaptığı sonrasında kalesinde Serdar tarafından golü gördü. Mücadele bu gol ile eşitlenirken ilk yarıda başka gol olmadı. Ikinci yarıya da etkili bir şekilde başlayan her iki takım karşılıklı ataklar ile kaleleri yokladı. Asılbeylispor mücadelenin 64. dakikasında Asılbeylispor takımı yine Serdar’ın ayağından bir gol bularak takımını 2-1 öne geçirdi. Bu skorun ardından Kırklareli Tekspor takımı geliştirdiği bir atak sonrasında Turgay ile golü bularak skoru 2-2’ye getirdi.

Mücadelede Kırklareli Tekspor  takımının oyuncusu Gürkan gördüğü kırmızı kart sonrasında takımını 10 kişi bıraktı. Kırklareli Tekspor takımı mücadelenin 90+2’inci dakikasında Yunus’un ayağından bulduğu gol ile skoru 3-2 yaparak maçın sonucunu belirledi. Mücadelenin uzatmalarında bulduğu gol ile sevinen Kırklareli Tekspor takımı mücadeleden 3-2 galip ayrılarak, 3 puanan alan taraf oldu.

Babaeski Volkanspor evinde 3 puan aldı

Kırklareli 2.Amatör Küme Futbol Ligi A-Grubu’nda mücadele eden Babaeski Volkanspor, kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Gençlerbirliğispor’u 2–1 mağlup etti.

2.Amatör Küme Futbol Ligi’nin 4. haftası’nda, ev sahibi takım Babaeski Volkanspor, 100.Yıl Stadı toprak sahasında ki karşılaşmada, Gençlerbirliğispor’u konuk etti.

Güneşli güzel bir havada ama çok kötü bir zeminde oynanan karşılaşmayı, Kırklareli Bölgesi’nden, Profesyonel ligde görev yapan Klasman Hakemi, Can Öztekin ve Il Hakemlerinden Okan Kurt ile Kenan Tekin üçlüsü yönetti.

Ilk yarısı golsüz kapanan karşılaşmada, güçlü Babaeski Volkanspor, geçen haftanın sürpriz galibiyetini alan Teknik Direktör Ismail Tırpancı’nın takımı Gençlerbirliğispor karşısında oldukça zorlandı.

Bu dakikalarda Mehmet Kılıç, sahneye çıktı. Atılan ilk golde Mehmet Kılıç’ın kişisel çabası, ikinci golde ise Yavuz Başoğlu’nun asisti ile takıma galibiyeti getiren gol geldi. Atılan gol gerçekten kayda değer güzellikteydi. 2–1

Konuk takım Gençlerbirliğispor’un ise tek golü Taner’den geldi.

Babaeski Volkanspor’un takım kaptanı Aycan Üzülmez’in müsabaka süresince takımı toparlayıcı özelliği ise taraftarın gözünden kaçmadı. Babaeski Volkanspor ligde puanını 7’ye çıkartırken, Gençlerbirliğispor ise 3 puan da kaldı.

Babaeski Volkanspor Kulüp Başkanı Kenan Özkan, maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kendi sahamızda galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bu zorlu karşılaşmada bize üç puanı kazandıran tüm futbolcularımı gözlerinden öpüyorum. Rakip Gençlerbirliğispor ise sahada çok centilmence bir mücadele örneği sergiledi. Kendilerini kutluyorum puan cetvelindeki durumuna bakılmaksızın, genç ve çok koşan kadrosu sanırım ileriki haftalarda diğer takımlar için pek kolay rakip olmayacak. Biz yönetim olarak söylediğimiz gibi hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.”