A1'cilerin Başkan Sedefçi'yle randevusu gerçekleşemedi

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile A1 belgeli araç sahiplerinin görüşmesi gerçekleşemedi.



Sedefçi, makam odasında 648 ve 649. Tarihi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim'le görüştüğü sırada belediye önüne gelen A1 belgeli araç sahipleri, Sedefçi'nin verdiği randevuyu iptal ettiklerini öne sürdüler.
Edirne Belediyesi önünde A1 belgeli araç sahipleri adına basın açıklaması yapan Ahmet Ece, A1 belgeli araçların hizmetlerinin durdurulmak istendiğini ileri sürdü.
Otobüs firmalarının belediye başkanı Sedefçi ile randevusuz görüşebildiği halde kendilerine verilen randevunun dahi iptal edildiğini ifade eden Ece, şunları kaydetti:
''Bizim hizmetlerimizi durdurmak için otobüsçülerin yoğun bir baskısı var. Derdimizi ve sıkıntımızı Belediye Başkanına anlatabilmek için üç gün önce buraya geldik. Başkan bugün saat 14.30'a randevu verdi. Bugün de bizimle olan randevusunu iptal etti.
Otobüsçüler randevusuz görüşürken bizler randevu aldığımız halde neden görüşemiyoruz. Belediye Başkanının yaptığı bu ayrımcılığı anlayamıyoruz. Belediye başkanı sadece otobüsçü camiasının değil herkesin başkanı olduğunu kanıtlaması lazım. Birilerine analık, birilerine babalık yapılmasını istemiyoruz. '' aa