Abdullah Hacı'dan birlik ve beraberlik mesajı

CHP Babaeski Belediye Başkan adayı Av. Abdullah Hacı, bir grup partiliyle CHP İlçe Başkanlığında toplandı. İlçe binasında birlik ve beraberlik mesajı veren Hacı; mevcut Başkan Haluk Tezsezer için; 'Tezsezer'in yaptığı hizmetler de hepimizin onurudur' dedi.

CHP Babaeski ilçe binasında ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile partililerle karşılanan CHP Belediye Başkan Adayı Av. Abdullah Hacı parti binasında ilçe başkanı Hüseyin Özşengül ile bir konuşma yaptı. Daha sonra CHP Belediye Başkan adayı Abdullah Hacı yaptığı konuşmada 29 Mart 2009 günü yapılacak yerel seçimlere CHP birlik beraberlik içinde gireceğini ve bütün CHP camiasını ve Babaeski halkını sevgiyle ve saygıyla kucakladığını belirtti. Hiç kimseyle problemi olmadığını söyleyen Abdullah Hacı; “Mevcut Belediye Başkanımız Sn. Haluk Tezsezer’i aday adaylığı sürecinde destekleyen partililerimiz de olabilir, bu çok doğaldır. Hepsi benim kardeşimdir” dedi.
“Belediye Başkanı Haluk Tezsezer hepimizin Belediye Başkanı” diyen Abdullah Hacı, “Tezsezer’in yaptığı hizmetler de hepimizin onurudur” diye sözlerine devam etti.
Genel Merkez tarafından adaylık sürecinin kendinin adaylığıyla sonuçlandığını şimdi ikinci etabında yapılacak seçim olduğunu söyleyen Abdullah Hacı birlik ve beraberlik mesajlarını tekrarladı. Babaeski CHP Belediye Başkan adayı Abdullah Hacı sözlerini el ele hep beraber bir seçim çalışması dilekleriyle sona erdirdi. Daha sonra ilçe başkanı Hüseyin Özşengül parti binasında bulunan adaylığı kesinleşen belde belediye başkanlarını partililere tanıttı. İlçe başkanıyla beraber Babaeski belediye başkan adayı Av. Abdullah Hacı, Alpullu Belediye Başkanı Ahmet Durgun ve Karahalil belde başkanı tanıtıldı. Bir süre çay içilip sohbet edildikten sonra kısa bir konuşma yapan Alpullu Belde Belediye başkanı ve CHP belde belediye başkan adayı Ahmet Durgun da yaptığı konuşmada Chp’nin Alpullu Beldesinde de seçimi kazanacağını ve hizmetlerini devam ettireceğini söyledi. Daha sonra partiyi terk eden adaylar ve partililer CHP’nin seçim zaferi için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ifade ettiler. Parti binasından ayrılan Babaeski Belediye Başkan adayı Abdullah Hacı pazar esnafını da ziyaret ederek vatandaşlarla tanışma ziyaretleri yaptı. (öb)