ABIGEM Kırklareli'nde eğitim verecek

ABIGEM Kırklareli'nde eğitim verecek

ABIGEM (Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri), Kırklareli’nde düzenleyeceği bir panelle vatandaşları, tüccarları ve işadamlarını bilgilendirecek.

‘Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma’ adı altında düzenlenecek panelin konuşmacısı ise ABIGEM eğitimcisi Mehmet Turabi olacak. ‘Gülebilenlerden misiniz’ sloganıyla gerçekleşecek panel, 10 Haziran Çarşamba günü saat 09:30’da Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın konferans salonunda yapılacak.

40 TL ücretle girilebilecek panelde sektöre ve konuya yönelik ayrıntılı bilgiler verilecek.

ABIGEM nedir?

Türkiye'deki KOBI'lerin rekabet seviyelerinin ve uluslararası piyasalarda aktivitelerinin arttırılması konusunda Avrupa Birliği Komisyonu ve TOBB, Türkiye'de üç Iş Geliştirme Merkezi kurulması projesini finanse etmektedir.

Proje kapsamında Iş Geliştirme Merkezleri Gaziantep, Izmir ve Kocaeli bölgelerinde kurulmuştur. Bölgelerde projenin Türk ortağı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini'ni temsilen Gaziantep Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Kocaeli Sanayi Odası projeye destek vermektedir.

Avrupa Birliği Iş Geliştirme Merkezleri projesi KOBI'lere yönetim danışmanlığı, bilgilendirme ve eğitim hizmetleri sunmak üzere tasarlanmış ve 2002 Mart ayında resmen başlamıştır.