Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine önemli duyurular

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kırklareli İl İrtibat Bürosu'ndan öğrencileri yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulunuldu.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kırklareli İl İrtibat Bürosu’ndan öğrencileri yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulunuldu. İl Temsilcisi Öğretim Görevlisi Münür Saygın yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“1. taksiti kayıt anında yatırılan Öğretim Gideri ve Cari Hizmet Katkı Payı’nın 2. ve son taksiti 27 Şubat 2009 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Vakıfbank Şubelerine T.C. Kimlik Numaraları’na yatırılabilecek. Öğrencilerin bankalardan aldıkları dekontları büroya vermeleri gerekmiyor. Ancak herhangi bir itilafa düşüldüğünde gösterilmek üzere kendilerinde saklamaları gerekiyor. 2. taksitin zamanında ödenmemesi durumunda ödendiği zamanda öğrenciler bunları faizleri ile bankaya ödemek zorunda kalacaklardır.
* “Kimlik Kartları dağıtılacak”
Dikey Geçiş ve Ek Kontenjan’dan kayıt yaptıran öğrencilerimizin Kimlik Kartları’nın Vakıfbank tarafından basımı geciktiğinden bu Kimlik Kartları’nın dağıtımı 02 Şubat 2009 Pazartesi gününden itibaren Büromuzdan yapılacaktır. Yine Af’tan yararlanan öğrencilerimiz kimlik kartlarını 23 Mart 2009 Pazartesi gününden itibaren büromuzdan temin edebilirler.
* “Dersler internetten takip edilebilecek”
Geçmiş yıllarda Üniversitemiz ile TRT-4 arasında Akademik Danışmanlık Dersleri’nin yayınlanması konusunda yapılan anlaşma gereğince yayınlar yapılmakta idi. Ancak bu yıldan itibaren Üniversitemiz tarafından anlaşma yenilenmedi. Bu yüzden de derslerin sunumu TRT-4’ten yapılamıyor. Bu sebeple öğrencilerimiz geçmiş yıllara ait derslere düzenli olarak e-öğrenme portalından ulaşabilirler. İnternet aracılığıyla dersleri takip edebilirler.” (s)