Açıköğretim Üniversitesi'nde Internet başvuruları ve kayıtlar başlıyor

Açıköğretim Üniversitesi'nde Internet başvuruları ve kayıtlar başlıyor

Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim, Iktisat, Işletme fakültelerinde internet başvuru ve kayıt işlemleri başlıyor. Anadolu Üniversitesinin uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, Iktisat, Işletme Fakültelerine Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilen adayların kayıt işlemlerinin 23 Eylül - 20 Ekim 2009 tarihleri arasında http://aofkayft.anadolu.edu.tr adresinden internet başvuru ve AÖF bürolarından kayıt olmak üzere iki aşamalı yapılacağı bildirildi.

Anadolu Üniversitesi A.Ö.F. Kırklareli Il Temsilcisi ve Büro Yöneticisi Öğr. Gör. Münür Saygın, konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti;

“Anadolu Üniversitesince kayıt işlemlerinde kolaylık sağlaması amacıyla, adayların ÖSYM'ye verdikleri adreslerine "2009-2010 Öğretim Yılı Açıköğretim, Iktisat, Işletme Fakülteleri Internet Başvuru, Kayıt ve Öğrenci Kılavuzu" gönderilmiştir.

 Gönderilen kılavuz eline ulaşmayan adaylar http://www.anadolu.edu.tr adresinden kılavuzlara ulaşabilecekler veya ilimizde bulunan AÖF Bürosundan alabileceklerdir. Adayların kılavuzda açıklanan kayıt belgelerim hazırlayarak 100. Yıl Cad. No:22/C - Kırklareli adresinde bulunan AÖF Bürosunda 23 Eylül - 20 Ekim 2009 tarihleri arasında kayıtlarını mutlaka yaptırmaları gerekmektedir. Kaydın son günlerinde AÖF Bürosu önünde kuyruklar oluştuğundan adayların son günleri beklemeden kayıt için başvurmaları gerekmektedir. AÖF Bürosuna 444 10 26 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

20 Ekim 2009 tarihinden sonra kayıt yapılmayacak ve mazeret kabul edilmeyecektir.