Aday Adayları kafa karıştırıyor

AK Parti'nin birçok ilinde İl Belediye Başkan Adayları açıklanırken, Kırklareli'nde halen kesin Adayın açıklanmaması ve bazı kişilerin kesin adaymış gibi gösterilmesi kafaları karıştırmaya devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Mart Ayı’nda yapılacak olan Yerel seçimlerde birçok ilde İl Belediye Başkan Adayları birer birer açıklanıyor. Kırklareli AK Parti’de halen Belediye Başkanlığı için 5 tane resmi başvurusu bulunan kişiler arasından bazılarının kesin adaymış gibi gösterilmesi kafaların karışmasına neden oluyor.
AK Parti’nin Kırklareli’nde Belediye Başkan Aday Adaylığı için bugüne kadar Cengiz Bağdan, Selahattin Minsolmaz, Oğuz Kiraz, Şenol Gürşan ve Zeki Deniz isimleri açıklandı. Ancak geçtiğimiz Yılbaşı için bazı yerel gazetelere verilen kutlamalarda Cengiz Bağdan AK Parti’nin Kırklareli’nden Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi vatandaşlar arasında “AK Parti’de neler oluyor?” sorusunu gündeme getiriyor.
Yerel Seçim tarihinin yaklaşması ile birlikte bu soru iyiden iyiye ortalıkta dolaşmaya başladı. Vatandaşlar AK Parti yetkililerin bu konuya bir an evvel açıklık getirmelerini bekliyor. (s)