"Aday çıkartmayacağız, inandığımız başka bir adayı destekleyeceğiz"

'Aday çıkartmayacağız, inandığımız başka bir adayı destekleyeceğiz'

Genç Parti Il Teşkilatı dün akşam Akkuş Kaya Otel’de düzenledikleri bir yemek ile biraraya geldiler. Yemeğe; GP eski Milletvekili adayı Ali Çubuk, Il Başkanı Alattin Şahin, Merkez Ilçe Başkanı Cumhur Atamer Demirel ve birçok teşkilat mensubu katılım gösterdi.

Eski Milletvekili adayı Ali Çubuk yemek öncesinde yaptığı konuşmasında, 2007 Genel Seçimlerinde yapmış oldukları özverili çalışmalar için tüm teşkilata teşekkür etti. Çubuk; Kırklareli'nde halkın göstermiş olduğu ilgi ve alaka dolayısıyla da, destek veren herkese saygılarını sundu.

Il Başkanı Şahin ise yerel seçimler ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı; “Genç Parti teşkilatı olarak yaklaşmakta olan Yerel Seçimlerde aday çıkartmayacağız. Parti teşkilatımızın isteği, Belediye meclisinde Genç Parti bünyesinden birkaç arkadaşımızın yer almasıdır. Bu bağlamda bize samimi yaklaşan ve Kırklareli’ne faydalı olacağına inandığımız ve güvendiğimiz bir adayı prensip olarak desteklemeyi düşünüyoruz. Parti teşkilatlarının bu konuda görüşlerini almak için bu toplantıyı düzenledik. Seçime kadar bu toplantıları düzenlemeye devam edeceğiz. Teşkilatımızın birlik ve beraberliğini pekiştirmek açısından da böyle toplantıların faydalı olacağı düşünüyoruz. Yerel seçimlerin Kırklareli için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” Katılımcılar yemek boyunca, yerel seçimler konusunda fikir-alış verişinde bulundular.