Adı Lüleburgaz'da yaşatılacak

Adı Lüleburgaz'da yaşatılacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, Lüleburgazspor Hasan Doğan Halı Saha Tesislerinin açılışını yaptı.

TFF Başkanı Özgener, tesislerin açılışında yaptığı konuşmada, tesisin futbol sevgisini artırmaya katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi. TFF'nin var gücüyle Türk futbolunun gelişmesi için çalıştığını ifade eden Özgener, şunları kaydetti: ''TFF olarak tüm paramızı son kuruşuna kadar Türk futbolu için harcıyoruz. Eğitim ve tesisleşmenin önemini biliyoruz.

Trakya'nın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Lüleburgazspor ve kulüp başkanı Siyami Aslan'ı kutluyorum.

Bu güzel bölgenin liglerde daha fazla temsilcisi olması gerekmektedir. Futbol bir bölgenin tanınmasında büyük bir rol oynar. Lüleburgaz halkından Aslan'ı yalnız bırakmamalarını istiyorum.''

Lüleburgaz Kaymakamı Lütfullah Gürsoy da tesisin, Trakya'nın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Lüleburgazspor için katkı sağlayacağını düşündüğünü ifade etti.

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Siyami Aslan ise Lüleburgazspor'un başarılarını katlayacağını belirterek, tesisisin Türk futboluna ve Lüleburgazspor'a hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Gürsoy, Özgener'e desteklerinden dolayı plaket verdi. Tesislerin açılışı TFF Başkanı Özgener, Kaymakam Gürsoy, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener tarafından gerçekleştirildi.