Adım adım 1. Lige

Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2. Lig A Grubunun son maçında Balıkesir Belediye  Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı 67 – 37 gibi bir farkla yendi.

Devamlı olarak başarıları ve ekonomik sıkıntılarıyla gündeme gelen Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 25 Nisan Cumartesi günü her şeye rağmen ne kadar inançlı olduklarını gösterircesine playoffa çıkmayı garantilemiş olduğu halde Balıkesir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı büyük bir farkla yendi. Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmaya Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Vali Yardımcısı Halis Peker, Cumhuriyet Savcısı Musa Önel, Mali İdareler Müdürü Alaeddin İkican, Bayındırlık ve İskan Müdürü Belkıs Akkan, Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Yasin Özdil, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel  ve spor severler katıldı.
Karşılaşmada oyuna hızlı başlayan ev sahibi ekip Kırklareli Bedensel Engelliler Kulübü karşılaşmanın ilk yarısını 34 – 20 kazandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğünü koruyan ev sahibi ekip misafir ekip Balıkesir Belediye Spor’u 67 – 37 yenerek playofta oynayacağı rakiplerine gözdağı verdi.
Karşılaşmanın sonunda taraftarlar büyük bir sevinç gösterisi sergilerken, Vali Hüseyin Avni Coş oyuncuları ayrı ayrı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Playoff rakipleri henüz belli olmazken karşılaşmaların Mayıs ayının 3. haftasında başlayacağı öğrenildi.
HAKEMLER; Başhakem; Ahmet Yıldız, Yardımcı Hakem; Cüneyt Kapkaç
KIRKLARELİ BEDENSEL ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI; Mücahit Akın, Davut Çalışkan, Zeki Ada, Ahmet Aydaç, Serven Erdoğan, Metin Eker, Mehmet Barış Tunca, Önder Barutçu, Hakan Adıgüzel, Osman Kahraman, Zeki Karateke.
Antrenör; Taner Belen, Başkan; Erol Gökçe
BALIKESİR BELEDİYE  SPOR KULÜBÜ TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI; Meral Gündüz, Mehmet Turan, Sedat Seslin, Mehmet Duğan, Şefik Kuzey, Bakır Akçadaşoğlu, Alper Şentürk, Veli Baytülü, Ali Çamlı.
Antrenör; Bakır Akçadaşoğlu, İdareci Şermin Doğan.(yy)