"Ağalık için erken ama izlemek isterim"

* Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi Cem Yılmaz'ı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine davet etti, Cem Yılmaz ağalık için erken ama izlemek istediğini belirtti.



HABER MERKEZİ
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi “Yahşi Batı” filmini izledikten sonra filmi beğendiğini ve filmindeki yağlı güreş sahneleri üzerine Cem Yılmaz’ı da Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine davet edip ağalık yapmasını teklif edeceğini belirtmişti.
Sedefçi’nin ağalık teklif ettiği komedyen Cem Yılmaz, ağalık için erken olduğunu fakat Kırkpınar Yağlı Güreşlerini izlemekten mutluluk duyacağını belirtti. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne davet edip, ağalık teklifinde bulunduğu komedyen Cem Yılmaz, yapılan bu teklife karşı cevabını mektupla gönderdi. Gönderdiği mektupta filmine gösterilen ilgiye teşekkür ettiğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti: ''Yaklaşık 650 yıldır devam eden bu geleneğin yaşatılması için göstermiş olduğunuz hassasiyeti mutlulukla takip ediyoruz. 649. Kırkpınar Güreşlerini yerinde izlemek için başpehlivanlık müsabakalarının olduğu gün misafiriniz olmayı çok isterim. Davetiniz için çok teşekkür ederim. Kırkpınar ağası olmak için ise biraz erken olduğunu düşünüyorum. İnşallah 649. organizasyonda misafiriniz olmak bizi fazlasıyla mutlu edecektir.'' (ue)