Ahmetbey-Vize Güreş ile elele

16 Ağustos 2009 Pazar günü Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yapılan 'Fehmi Özkan Yağlı Güreşleri'ne Kırklareli'nin Vize ilçesi HEM Güreş Takımı ile Ahmetbey Belediyesi Güreş Takımı birlik ve beraberlik içinde katılarak çeşitli boylarda derece yaptılar.


HABER MERKEZİ

Vize HEM Müdürü İsmail Sağlam güreşlerde alınan başarılarla ilgili olarak; “Çalışmalara bir aydır başlamamıza rağmen bu başarıya ulaşmamız bizleri sevindirerek aynı zamanda gençliğe ve spora yapılan yatırımın boşa çıkmayacağının kanıtı olmuştur” dedi.
Güreşlerde küçük pehlivanlarla birebir ilgilenen Trakya’nın güreş sever Belediye Başkanlarından Ahmetbey Belediye Başkanı Ünal Kaymaz, alınan sonuçların kendilerini gururlandırdığını belirterek şunları kaydetti: “Ata sporumuz güreşe sahip çıkacağız bu topraklar yüzlerce yıldır tarihe mal olmuş pehlivanlar yetiştirdiyse bundan sonrada yetiştirmek zorundadır” dedi.
Her iki takımında antrenörlüğünü yapan Şamil Doğu Delen'e ve her iki takımın güreşçilerini tebrik ederek; “Sizler çalışın bizler her zaman maddi ve manevi yanınızdayız” diyerek adeta güreşçilere açık çek verdi. (s)