Aile Hekimliği'ne ek yerleştirme yapılacak

* Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Kırklareli'nde boşalan Aile Hekimliği Bölgesi'ne ikinci ek yerleştirme yapılacağı bildirildi.


HABER MERKEZİ
14 Haziran 2010 tarihinde Aile Hekimliği Uygulaması’na geçilen Kırklareli'de, bu tarihten sonra çeşitli nedenlerden dolayı boşalan Demirköy ilçesine bağlı İğneada Beldesi’ndeki Aile Hekimliği Birimi için kadrosu ve pozisyonu Kırklareli'de olmak şartı ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hekimler için ikinci ek yerleştirme işlemi gerçekleştirilecek.
İğneada Aile Hekimliği birimi için yerleştirme işlemi, Aile Hekimliği Ek Yerleştirme Komisyonu huzurunda 30 Aralık 2010 Perşembe günü saat 15.00'da Kırklareli Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılacak. Tercihte bulunmak isteyen hekimlerin 13 Aralık 2010 Pazartesi gününden başlayarak 20 Aralık 2010 Pazartesi günü mesai bitimine kadar kendilerinden istenen belgeleri, Kırklareli Sağlık Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimi’nde kayıt yaptırdıktan sonra, Kırklareli Sağlık Müdürlüğü Aile ve Toplum Sağlığı Şubesine şahsen müracaat edebilecekler. Posta ile yapılacak başvurular ise kabul edilmeyecek. (s)