AK Parti 18 Belde Belediye Başkan adayını tanıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 29 Mart'ta Kırklareli'nin Beldelerinde göstereceği 18 Belediye Başkan Adayı'nın tanıtımını gerçekleştirdi.

29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tarafından Kırklareli’ndeki Belediyelerde gösterilecek olan adaylar, 31 Ocak Cumartesi günü yapılan 18 Belde Belediye Başkanı’nın tanıtımı ile tamamlandı.
AK  Parti Kırklareli İl Binası’nda saat 15.30’da düzenlenen tanıtım törenine; AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı, Yerel Yönetimler Başkanı Aziz Kapıcıoğlu, Gençlik Kolları Başkanı İlker Kayrak, Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, İlçelerin Belediye Başkan Adayları ile partililer katıldı.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi, 29 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde tüm Belediye Başkanlıkları’nı kazanarak Kırklareli’ni AK Parti’nin AK Hizmetleri ile buluşturacaklarını belirterek şunları kaydetti:
“AK Parti hepinizin bildiği gibi 7 yaşında olan bir partidir. Ama yine hepimizin bildiği gibi 7 yaşında ama 70 yılında yapılamayanı yapan bir partidir. Türkiye genelinde AK Parti hükümeti ile birçok ilk hizmetler yapılmıştır. Bunları tek tek saymak zaman alacaktır. Bunların hepsi bilinen konular. İnşallah bunları seçim meydanlarında tekrar hatırlatacağız.
Genel bazda da yine 70 yılda yapılamayan birçok hizmet AK Parti Belediyeleri ile halkımıza ulaştırılmıştır. Ama ilimiz bu hizmetlerden geçtiğimiz dönemlerde de biraz az nasibini almıştır. İnşallah önümüzdeki 29 Mart seçimlerinden sonra merkez ilçe Belediyesi dahil olmak üzere 7 ilçe ve 18 Belde de başarılı olacağız. İnşallah belediyeleri alarak halkımızın hak ettiği AK Parti’nin AK Hizmetleri’ni buralara ulaştıracağız. Bunu el birliği ile başaracak güçteyiz. Yeter ki bunu isteyelim.
Çeşitli araştırmalar ve müracaatlar sonucunda ilk önce İlimiz Belediye Başkanı ve ardından da İlçe Belediye Başkan Adaylarımız açıklandı. Bugünde 18 Belde Belediye Başkan Adayımız açıklanacak. Genel Merkezimizden bu adaylarımızın onayı geldi. Hepsine hayırlı olsun diyorum”
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi tarafından 18 Belde Belediye Başkanı şu şekilde açıklandı:
* Gürel Koçdemir (Merkez Kavaklı)
* Erdoğan Kıyıcı (Merkez Üsküp)
* İlyas Yılmam (Merkez İnece)
* Turgut Turak (Demirköy/İğneada)
* Hülya Gürman (Babaeski/B.Mandıra)
* Ali Alkan (Babaeski/Sinanlı)
* Dindar Seçen (Babaeski/Karahalil)
* Erhan Ceylan (Babaeski/Alpullu)
* E. Alp Kantürer (Pınarhisar/Kaynarca)
* Hasan Aykan (Pınarhisar/Yenice)
* Ali Gökalp (Vize/Kıyıköy)
* Hasan Kaynar (Vize/Sergen)
* Kemal Şimşek (Vize/Çakıllı)
* Abdurrahman Gürkan (Lüleburgaz/Kırıkköy)
* Üzeyir Seren (Lüleburgaz/Evrensekiz)
* Ünal Kaymaz (Lüleburgaz/Ahmetbey)
* Sabri Soydan (Lüleburgaz/B.Karıştıran)
* Naci Tarım (Lüleburgaz/Sakızköy). (s)