AK Parti Babaeski'de Teşkilatı "Evet Turları"nı sıklaştırdı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Babaeski İlçe Başkanı Vehbi Tamerol ve Gençlik Kolları Başkanı Yiğit Uyumaz ve yönetimi sanayi çarşısı esnafını gezerek Evet Kampanyası için broşür dağıttılar.


HABER MERKEZİ

Sanayi çarşısı esnafına 12 Eylül Halk Oylaması’nda neden Evet demeleri gerektiğini anlatan İlçe Başkanı Vehbi Tamerol ve Gençlik Kolları Başkanı Yiğit Uyumaz, ellerindeki broşür ve kampanya ile ilgili bildirileri esnaflara verdiler.
AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Harita Mühendisi Vehbi Tamerol, Evet Kampanyası için kapı kapı dolaşacaklarını ve Babaeski halkına Evet oyunun daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük için kapı aralayan bir karar olduğunu anlattı.
Başkan Tamerol; “Evet Kampanyası için Babaeskililere Evet oyu vermenin ne demek olduğunu anlatacağız” diyerek sözlerine şöyle devam etti;
“Üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğü için evet diyoruz. Ülkemizde bir daha darbeler olmasın diye Evet diyoruz. Tarafsız bir yargı için Evet diyoruz. Evet oyu vermek, çağdaşlığın ve ileri demokrasinin önünü açacaktır. Bu mesele AK Parti’nin meselesi değildir. Evet demek AK Parti’ye Evet demek değildir. Daha fazla demokrasiye evet demektir, tarafsız yargıya Evet demektir, darbelerle kesilmeyen demokrasiye yani kesintisiz demokrasiye Evet demektir. İnanıyorum ki; Babaeski halkı darbelere karşıdır, demokrasiye inanmaktadır, siyasi baskılara kulak asmayacaktır, kendi aydınlık geleceğine Evet diyecektir” dedi.
Evet oyu vermek için sayısız gerekçe vardır, ancak hayır oyu vermeyi izah etmek çok güçtür. Onun için yüz kere Evet, bin kere Evet diyoruz. Halkımız büyük bir farkla Evet oyu verecektir göreceksiniz, 13 Eylül sabahı daha aydınlık bir sabahla gözlerimiz açacağız. Bunları anlata anlata çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız” dedi.
Gençlik Kolları Başkanı Yiğit Uyumaz ise; “Gelecek nesillere daha çağdaş kesintisiz bir demokrasi bırakmak için gençler geleceğine Evet demeli, her Evet demokrasiye davettir” dedi. (ö.b.)