AK Parti'den 2 Şampiyona ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Teşkilatı Kırklareli Sanayispor ve Kırklarelispor'u ziyaret etti.


* HABER MERKEZİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Teşkilatı Kırklareli Sanayispor ve Kırklarelispor’u 27 Nisan 2010 Salı günü Saat 16.00’da ziyaret etti.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus, İlçe Başkanı Hamit Orakçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Buzol, Şeref Sağlık ve Levent Pamuk Kırklareli Sanayispor’u ve Kırklarelispor’u ziyaret etti.
Kırklareli Sanayispor Başkanı Muammer Gürsel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hikmet Özün, Sedat Bilgiç, Serkan Keser, Şenol Can, Cenan Bora, Emrullah Doğu ve İsmail Mutafoğlu karşıladı.
AK Parti İl Başkanı Ulus Muammer Gürsel’e çiçek takdim ederek Play-Off karşılaşmalarında şampiyon oluşlarını kutladı.
Sanayispor Yönetim Kurulu Üyeleri kulüp hakkında bilgiler vererek Eskişehir’de oynayacakları grup maçlarında konaklama yeri için Ulus’tan yardım talep etti. Taleplerini geri çevirmeyen Ulus Eskişehir İl Başkanı ile temas kurarak en kısa zamanda konaklama yerinin ayarlanacağını ve Kırklareli’ni, Eskişehir’de temsil edecek kulübü tekrardan kutlayarak başarılar diledi.
* “Namaglûp Şampiyonluğunuzu kutluyorum”
AK Parti İl Teşkilatı Sanayispor’un ardından Kırklareli Amatör Süper Lig’de namaglûp şampiyon olan Kırklarelispor’a ziyaretlerini gerçekleştirdi. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can yönetim Kurulu Üyeleri Caner Sungur ve Emre Tırak ziyarette bulunan AK Parti İl Teşkilatı’nı karşıladı. AK Parti İl Başkanı Yurdaer Ulus Başkan Volkan Can’a çiçek takdim etti.
Başkan Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri kulüpleri hakkında bilgiler vererek 18. haftada şampiyonluklarını ilan ettiklerini, 19. haftada şampiyonluk kupalarını aldıklarını ve Lig sonunda namaglûp şampiyon olduklarını belirttiler.
Kırklarelispor’un Düzce’de oynanacak olan grup maçları hakkında bilgiler veren Can, İl Başkanı Ulus’tan grup maçlarına gitmek için otobüs temini için yardım istedi. Ulus, Kırklareli Amatör Süper Lig’den namaglûp şampiyon olan takımdan bu desteğini esirgemeyeceğini ve bu yardımı yapacağını söyledi.
Ulus; “Kırklareli Amatör Süper Lig’den namaglûp Şampiyon ayrılmanızı kutluyorum ve Rabbim daha iyilerini nasip etmesini diliyorum” dedi. (ue)