AK Parti'den, Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser'e "Hayırlı olsun" ziyareti

* Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Yönetimi tarafından Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser'e yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile yeni göreve başlamasından dolayı 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunuldu.



HABER MERKEZİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Vehbi Başelçin, Emin Tunç, İpek Sevim, Rükna Hümmet, Maviye  Uzun, Aysel Canan, Sebahat Özcan ile birlikte dün Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser’e “hem yeni göreve başlaması hem de yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, insana değer verilerek, sevgi ve saygı ile yapılan her işin başarıya ulaşacağını, kendisine yapılan bu ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek şunları kaydetti:
“Öncelikle size ve yönetim kurulunuza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Görevime kısa bir süre önce başladım. Bizim iyi olmamız ilimizin eğitim ve öğretiminin iyi olması demektir, inşallah da öyle olacaktır. Biz ilimizin eğitim ve öğretimi iyi olursa iyiyiz demektir. Anlayışımız ve felsefemiz bu olacaktır.
Ben 3’nci yılımın içerisindeyim. Asbel kader bu sürenin 1,5 senesi hariç yöneticilikle geçti. Yöneticilik anlayışımız tabi ki geldiğimiz noktada tecrübede gerekmektedir. Bizim anlayışımız ekip çalışmasına dayalıdır, şahıslar tek başına hiçbir şeydir. Ama bir kurumda başarı isteniyorsa o ekip içerisindekilerle iyi geçinmek gerektiğini anlamak lazımdır.
Biz Kırklareli gibi eğitim kalitesi yüksek bir yerin İl Milli Eğitimiyiz. Öncelikle bununla iftihar etmeliyiz. Bize çok iş düşüyor. Eğitim kalitesi yüksek bir ilde, 4 sene arka arkaya Türkiye 1’nciliği yakalamış bir ildeki Milli Eğitimi’nde görev yapıyoruz. Bu bir şereftir, bununda hakkını vermemiz gerekiyor. Daha çok mutlu olmak için daha çok çalışmamız gerekiyor. Bu düşüncelerimi çalışma arkadaşlarımla paylaşarak değerlendirdik. İnsana değer verirseniz başaramayacağınız bir şey yoktur.”
Kırklareli’nin eğitim seviyesi bakımından önde gelen illerinden olduğunu belirten AK parti Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus; “Kırklareli’nin eğitim seviyesinin ne kadar kaliteli olduğunu tüm ülkemiz bilmektedir. Aldığımız başarılar da bunun tesadüfü olmadığını göstermiştir. İnşallah sizlerin yöneticiliğinde bu başarılarımız daha da artarak devam edecektir. Sizlere ve ekibinize görevlerinizde başarılar dilerim. Yeni göreviniz ve yeni eğtiim ve öğretim yılı hayırlı olsun” dedi. (s)