AK Parti'den, şehit ailesine Ramazan ziyareti

AK Parti'den, şehit ailesine Ramazan ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Il teşkilatı geçtiğimiz akşam şehit Mustafa Kalenci’nin ailesine bir Ramazan ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Parti Il Başkanı Yurdaer Ulus, Il Kadın Kolları Başkanı Av. Tülay Tunçay Peker, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel’in de içinde olduğu grup, hoş bir sohbet havasında geçen ziyarette, şehit ailesinin her zaman yanında olduklarını belirttiler.

1973 doğumlu Mustafa Kalenci, 1994 yılında Batman’da vatani görevini yaptığı esnada şehit düşmüştü.

 Içerisinde bulunduğumuz anlamlı ay itibari ile Çarşamba akşamı Kalenci ailesine bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Il teşkilatı, aile üyelerine destek olmaya devam ettiklerini bir kez daha gösterdi.

Ziyarete; AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Parti Il Başkanı Yurdaer Ulus, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Ak Parti Il Kadın Kolları Başkanı Tülay Tunçay Peker, Gençlik Kolları Il Başkanı Ilker Kayrak, Parti’nin Medya Tanıtım Başkan Yardımcısı Şeref Sağlık ve Kadın Kolları üyeleri katılım gösterdi.

AK Parti Kırklareli teşkilatını, şehit Mustafa Kalenci’nin ilimiz Bademlik Mahallesi’nde bulunan evinde; annesi Kezban Kalenci, kardeşi Ayşe Kalenci ve ağabeyi Necmettin Kalenci ağırladı.

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü’nün düzenlediği iftar yemeğinin ardından, şehit ailesini ziyaret eden AK Parti mensupları burada yaklaşık 2 saate varan bir ziyaret gerçekleştirdiler. Hoş bir sohbet havasında geçen ziyarette, aile fertlerinin konuklara yaptığı ikram da göz doldurdu.

Milletvekili Sarıçam ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, şehit ailesine olan desteklerinin süreceğini kaydetti.

Ziyaretin ardından, aile fertleri ve AK Parti Il teşkilatı hep birlikte toplu bir fotoğraf çektirerek, bu anlamlı geceyi ölümsüzleştirdiler.