AK Parti gece mesaisindeydi

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı Salı akşamı Kocahıdır Mahallesi'ndeki kahvehaneleri tek tek dolaştı.

Yalçın Yıldırım/Kırklareli

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı Salı akşamı Kırklareli Kocahıdır Mahallesi’ndeki kahvehaneleri dolaştı.
AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan büyük bir kalabalıkla dolaştı. Kahvehanelerde yoğun ilgi ile karşılanan Belediye Başkan Adayı Bağdan kahvehanelerdeki herkesle tek tek tokalaşarak vatandaşların dertlerini dinledi.
Selamlaşmanın ardından konuşma yaparak; “Bugün yönetilen belediyede bırakın yardım istemeyi kapıdaki güvenliği dahi geçemiyorsunuz. Kısmet olurda başkan olursam orada güvenlikçiler değil siz olacaksınız. Ben dost bildiğimi ölene kadar sırtımda taşırım. Biz dostu dost biliriz, kardeşi kardeş biliriz, ağabeyi ağabey biliriz. Siz bana 2004 seçimlerinde dediniz ki “Ey Tatar Ramazan yeter bu kadar yorulduğun, dinlen biraz” 2004’ten beri fazla dinlendirdiniz beni. Yeter artık çizmeleri giydik çıktık yollara. Kim ne derse desin bu sefer çok farklı bir Cengiz Başkan göreceksiniz. Çünkü hükümette arkamızda. Başbakan sayın Tayyip Erdoğan’da bizimle. Hükümet arkamızda. Belediyeyi de alırsak biz bu mahalleyi uçurmaz mıyız?” dedi.


Belediyenin borç içinde olduğunu belirterek şunları kaydetti; “Değerli arkadaşlarım hepiniz biliyorsunuz Milliyetçi Hareket Partisi’nde 40 yıl görev yaptım. Belediye Başkanlığı da yaptım. Ama bugün neden AK Parti’den aday oldun diyorsanız. 18 Trilyon borç, çarçur edilmiş bir belediye, bu belediye bırak yardımı hizmeti hiçbir şey yapamazlar. Maaş bile ödeyemezler.
Sayın Başbakanımız bizi özellikle Ankara’ya davet etti. Gel dedi “Kırklareli’ni alalım. Ne isterseniz Kırklareli için yapacağız” dedi. Bende dedim “Sayın Başbakanım Kırklareli’nde belediye hizmetlerini tabiî ki yapacağız. Bunun yanında Kırklareli’ne yatırım da istiyoruz” Bir sürü gençlerimiz var işsiz aşsız. Zor geçinen esnaflarımız var. Bunun da sözünü verdi. “Sen belediyeyi al ben oraya yatırımları kaydıracağım” “Gel dedi Kırklareli’ni uçuralım” şerefim üstüne yemin ediyorum böyle dedi. Başbakanımızın ne kadar sözünün eri olduğunu gördünüz. DAVOS’ta tüm dünyaya rest çekti mi? Çekmedi mi? Bende Başbakanımızın sözünün eri olduğunu biliyorum. Bende dedim ki; “Varım Sayın Başbakanım hadi Kırklareli’ni uçuralım”

“Geçen seçimlerde bana yamuk yaptınız”

Şimdi sizlere bir şey söylüyorum. Bu olay bitmiştir. AK Parti’nin bir gücü vardı. Benim de sizlerle beraber bir gücüm var. İki güç birleşti, biz bu işi bitirdik. Ama ben şöyle diyorum. Hele kendi mahallemden geçen sefer bana biraz yamuk yaptınız. Ben dobra konuşan bir adamım. Ben bu sefer bu mahalleyi tulum istiyorum. Ben de derim ki; “Benim mahallem aslan gibi arkamda durdu. Bende mahallemin arkasında durmazsam namerdim” dedi.