AK Parti heyeti gazetemizi ziyaret etti

Meclis listesi ile birlikte gazetemizi ziyaret eden AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca, çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgiler verirken, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

LÜLEBURGAZ

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca, Belediye ve İl Genel Meclis adayları, İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları ile birlikte gazetemizin Lüleburgaz Temsilciliğini ziyaret ettiler.


“Birlikte hareket ediyor olmamız bizi başarıya götürecek”

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca, seçim çalışmalarına start verdiklerini, birlik ve beraberlik içinde çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Konca, “ Partimiz meclis üyelerini belirlemek görevini bana verdi ve bu görev nezdinde çalışmalarımızı büyük bir dayanışma içinde gerçekleştirdik. Listelerimiz açıklandıktan sonra da hiçbir problem yaşamadık. Bu da yaptığımız çalışmalarda bize büyük bir güç sağlıyor. AK Parti demokrasinin en çok yaşandığı bir partidir. İnanıyoruz ki bu birlik ve beraberlik bizi başarıya götürecek” dedi.

“Stadyumun yerinin değiştirilmesi en yeni projemizdir”

Gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca,  en yeni projelerinin stadyumun yerini değiştirmek olduğunu söyledi. Lüleburgaz’ın bir spor kompleksine ihtiyacı olduğunu belirten Konca, “En son projemiz stadyumun yerini değiştirerek, büyük bir spor kompleksi yapmaktır. Çünkü Lüleburgaz’ın böyle projeye ihtiyacı vardır. Yerini de TOKİ evlerinin yanına yapmayı düşünüyoruz. Stadyumun yerini ise halkımızın isteği doğrultusunda değerlendirmeyi hedefliyoruz. Halkımız yeşil alan olmasını isterse, o şekilde olacak.

“Halk bizim ne dediğimizi dikkatle dinliyor”

AK Pati Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca, seçim çalışmalarına başladıklarını ve bu kapsamda esnaf odası, esnaf, okul ve kahvehane gezilerinin kalan 35 günde de tüm hızıyla devam edeceğini söyledi. Her koldan çalışmalarını yaptıklarını belirten Konca, “ Kadın kollarımız günde en az 7 tane ev gezisi gerçekleştiriyor. Kadın kollarımızın yoğun çalışmaları bizleri oldukça memnun ediyor. Tüm birimlerimiz olarak aramızda hiçbir sorun olmayışı, çalışmalarımızı oldukça kolaylaştırıyor ve ayrı bir heyecan yaşamamıza sebep oluyor. Kahvehane gezilerimizde halk bizi büyük bir dikkatle dinliyor ve dediklerimize büyük ilgi gösteriyor. Tüm arkadaşlarımızla dayanışma içinde süren gezilerimiz son güne kadar devam edecek ve Lüleburgaz halkı bizim hizmet yarışında olduğumuzu anladığını sandıktan çıkacak sonuçla belirtecek”  dedi. (gk)