"AK Parti iktidara geldikten sonra ülkemizde büyük bir değişim ve istikrar gözlenmektedir"

'AK Parti iktidara geldikten sonra ülkemizde büyük bir değişim ve istikrar gözlenmektedir'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus partisinin kuruluşunun 8. yıldönümü dolayısıyla yazaılı bir basın açıklaması yaptı. Ulus; "AK Parti iktidara geldikten sonra ülkemizde büyük bir değişim refah ve istikrar gözlenmektedir" diyerek, söz konusu basın açıklamasında şunları kaydetti;

"Bugün 14 Ağustos 2009, Türk siyasetinde ve ülke yönetiminde AK bir sayfanın açıldığı, vicdanların uyandığı ve gönül birliğinin sağlandığı günün 8. yıldönümüdür. 

Bu tarih, aynı zamanda tarihimizin bütün kırılma noktalarında aldığı ve katıldığı kararlarla toplumunu düze çıkaran aziz milletimizin basiret ve ferasetinin tüm dünya önünde bir kez daha tescili ve teşhiri olarak da her zaman hatırlanacak ve önemsenecektir.

AK Partimizin kurulduğu 14 Ağustos 2001 ve aziz halkımızın büyük teveccühüyle iktidara layık gördüğü 3 Kasım 2002 tarihinden itibaren, başta Yüce Meclisimiz ile 58. 59. ve 60., Cumhuriyet Hükümetlerimiz olmak üzere her kademedeki çalışkan insanlarımız sayesinde, ülkemizde büyük bir değişim refah ve istikrar gözlenmektedir.

AK Partimiz; her zaman için hoşgörünün, uzlaşmanın ve birleştirici olmanın zemini olacaktır. Siyasette diyaloga açık, insanımızla barışık, milli ve manevi değerlerimize saygılı olmak ve ülkemiz menfaatlerini en üst seviyeye taşımak ve tutmak başlıca görevimizdir.

Bu görev bilinci içinde bundan sonrada yolumuza Yüce Milletimizle beraber aynı inanç ve kararlılıkla devam edeceğiz.

Bizim siyasetten muradımız, aziz milletimizin gönlüne ve bu kutsal vatan topraklarına sinen ilim, irfan, inanç ve medeniyet düşüncesine hizmetten ibarettir."