AK Parti İl Başkanı Yurdaer Ulus, Gaziler Günü'nü kutladı

AK Parti İl Başkanı Yurdaer Ulus, Gaziler Günü'nü kutladı

AK Parti Kırklareli il, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları adına Gaziler Günü’ne yönelik bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti İl Başkanı Yurdaer Ulus açıklamasında şehit ve gazilerimizin tarihteki önemini anlatan cümlelere yer verdi. Ulus, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Tarih boyunca bağımsızlığına ve toprak varlığına yönelmiş saldırılara karşı, azim ve kararlılıkla karşı koymuş milletimiz bu günlere, yüz binlerce insanımızın canı pahasına ulaşmıştır. Her karışında aziz şehitlerimizin kanları ve kahraman gazilerimizin ayak izleri olan vatanımıza karşı elbette, geçmişte olduğu gibi günümüzde de tehdit ve saldırılar olacaktır. Güvenlik kuvvetlerimiz gerektiğinde tüm milletimiz, bu topraklar üzerinde kurulu Cumhuriyetimize ve bağımsızlığımıza yönelecek her türlü iç ve dış tehdide karşı koyma gücünü tarih bilinci ile geçmişteki kahramanlıklarından ve engin vatan sevgisinden alacaktır. Üzerinde yaşadığımız toprakları bize vatan yapan, aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize gönül borcumuzu ödemek ve aynı fedakarlıkla Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için, özellikle gençlerimizin bu bilince sahip olması çok önemlidir.

Devletimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de şehit ve gazi ailelerinin yanında olmaya devam edecektir. Bu düşüncelerle, Gaziler Haftası’nı kutluyor, şehitlerimizi, vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta bulunan gazilerimize de saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”