AK Parti İl Başkanı Yurdaer Ulus; "Kırklarelili hemşerilerimin Ramazan'ı mübarek olsun"

AK Parti İl Başkanı Yurdaer Ulus; 'Kırklarelili hemşerilerimin Ramazan'ı mübarek olsun'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Il Başkanı Yurdaer Ulus, Ramazan ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yanlayarak; “Tüm Kırklarelili hemşerilerimin Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

Ulus mesajında Ramazan ayının manevi ikliminin toplumsal birlikteliğimizi, daha da güçlendirdiğini belirterek; “Ramazan ayı barındırdığı manevi duyguların etkisi ile sevgi ve saygının arttığı, güzel duyguların paylaşıldığı hoşgörünün zirveye ulaştığı bir deryadır.

Bu mübarek ay, bir yandan rahmet, bereket ve mağfiret gibi manevi değerleri barındırmasının yanında diğer yandan sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın had safhaya ulaştığı bir bereket ve birlik mevsimidir. Ramazan ayının manevi iklimi toplumsal birlikteliğimizi daha da güçlendirmekte ve zenginiyle fakiriyle, hastasıyla yaşlıyla, birbirimizi daha iyi anlamaya, derdimize derman olmaya ve paylaşmanın güzelliklerini yaşamaya vesile olmaktadır. Bu nedenledir ki, milletimiz Ramazan ayının bu derin etkisini hem yaşayarak, hem de yaşatarak manevi ve sosyal yaşamı daha da anlamlı kılmışlardır.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisi ile tüm Kırklarelili hemşerilerimin Ramazan’ı mübarek olsun diyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.