AK Parti İl Başkanlığı, bu kez ilimiz oda temsilcileri ile bir araya geldi

AK Parti İl Başkanlığı, bu kez ilimiz oda temsilcileri ile bir araya geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Il Başkanlığı, dün ilimiz oda ve bazı dernek temsilcilerine bir kahvaltı tertipledi. Daha önce de bu tür kahvaltı organizasyonlarına imza atan AK Parti İl Başkanı Yurdaer Ulus, yine bir ilki gerçekleştirerek, bu kez Kırklareli’deki Oda Başkanları ile bir araya geldi.

Saat 08.30’da, Paşa Cafe’nin bahçesinde gerçekleşen kahvaltıya; AK Parti Il Başkanı Yurdaer Ulus’un yanı sıra; Merkez Ilçe Başkanı Hamit Orakçı, Il Başkan Yardımcıları; Erhan Buzol, Emin Tunç, Merkez Ilçe Başkan Yardımcıları; Sadık Kınık, Erkan Obuz, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Kiraz, Kooperatif’in ikinci Başkanı Rahmi Sağlık, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Meclis Başkanı Mehmet Sağ, Ziraat Odası Başkanı Necmi Koyuncu ile Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, Şoförler Odası Başkanlığı, Lokantacılar Odası Başkanlığı, Kırklarelili Iş Adamları Sanayiciler Derneği (KISIAD) ve Kırklareli Iş Adamları Derneği (KIAD) Başkanlıkları’ndan temsilciler katılım gösterdiler.

“Kahvaltılar sürecek”

Kahvaltı öncesinde bir açıklama yapan AK Parti Il Başkanı Yurdaer Ulus, böyle bir buluşma ile yine bir ilki gerçekleştirdiklerini, kısa bir süre sonra da fabrikatörler ve iş adamları ile biraraya geleceklerini, amaçlarının birlik ve beraberlik çerçevesinde, karşılıklı fikir ve görüş alış verişinde bulunmak olduğunu vurguladı.

Karşılıklı görüşlerin beyan edildiği, hoş bir sohbet havasında geçen kahvaltı daha sonra iyi dilek temennileri ile son buldu.