AK Parti Il Başkanlığı, PTT'yi ziyaret etti

AK Parti Il Başkanlığı, PTT'yi ziyaret etti

PTT’nin 169. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Kırklareli PTT Başmüdürü Servet Önder’e AK Parti Kırklareli Il Başkanlığı tarafından bir nezaket ziyareti düzenlendi. Saat 16:30’daki ziyarete başta parti Il Başkanı Yurdaer Ulus olmak üzere; Başkan Yardımcıları Erhan Buzol ve Şeref Sağlık, Parti Sekreteri Emin Tunç, yönetim kurulu üyeleri Can Bahçıvanoğlu ve Ersin Kırmızıtaş iştirak etti.

Önder’in ‘hoşgeldiniz’ diyerek kapıda karşılamış olduğu heyet, sıcak karşılama için kurum adına başmüdüre teşekkür etti. Kısa bir sohbetin ardından ziyarete yönelik ilk konuşmayı Yurdaer Ulus yaptı. Ulus, PTT’nin köklü bir kurum olmasının önemine değindiği konuşmasında; “PTT önemli bir kuruluşumuzdur.

Sevinçlerin, haberlerin, hizmetlerin ve muhabbetlerin paylaşılmasını alan, dağıtan, götüren ve bizim belki de yaşamımızın özelllerini paylaşan önemli bir kurumdur. Bundan sonra da umarım hizmetleriniz daha da gelişerek, genişleyerek ve bereketli olarak devam eder. Sizlere güzel haberleri taşıdığınız yıllar temenni ederiz.” diye konuştu.

Bu konuşmanın ardından Servet Önder’de ziyaretten dolayı kurum adına teşekkür ederek; “PTT, bazen tasayı, bazen sevinci taşır. Güzel haberleri götürdüğümüzde insanlar bize teşekkür ediyor. Kamu hizmetleri devletin devamlılığı açısından önemli hizmetlerdir. Biz de bu çalışmalarımız esnasında kurum olarak ne kadar faydacı olursak, hizmetimizi en iyi şekilde yerine getirmiş oluruz.” dedi.

Konuşmaların ardından PTT’nin 169 yıl içerisinde geldiği nokta değerlendirildi. Ilk kuruluşundan bugüne kadar PTT’nin hangi süreçleri yaşadığı Servet Önder tarafından ziyaretçilere kısaca aktarıldı. Sohbet ile devam eden ziyaret iyi dilek ve temennilerin yinelenmesiyle son buldu.