"AK Parti İl Teşkilatı görevden alınmadı"

AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Haluk İpek Kırklareli İl Teşkilatı'nı ziyareti esnasında  'AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı görevden alınmadı' dedi.

AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Haluk İpek Kırklareli İl Başkanlığında Kırklareli İl ve İlçe Başkanları ile toplantı yaptı. Toplantı sonrası açıklama yapan Haluk İpek; “Biz Kırklareli dışında tüm illerimizi dolaşıyoruz. Adaylarımızla seçim çalışmalarının ne şekilde yapılacağını konuşuyoruz. Bugün hem ilçelerimizi dinledik hem de merkezimizi dinledik. Merkezde ve ilçelerde kadın kolları ve gençlik kollarının çalışmalarını gördüm. Büyük bir şevkle çalıştıklarına şahit oldum. Adaylarımızla Merkez il ve merkez ilçe teşkilatlarının da bütünleştiğini gördüm.
Bu arada kendi aramızda yaptığımız toplantıda soruları da aldım. Beni şaşırtan da bir soru oldu. Kırklareli’nde İl Teşkilatı görevden alınacak diye aslı olmayan söylentiler olduğunu duydum. Kırklareli İl Teşkilatının görevden alınma gibi bir söz konusu yoktur. Teşkilatımız şuanda görevinin başında seçim çalışmalarını yürütmektedir. Şu anda tüm teşkilatlarımız seçimler için çalışmaktadırlar. Bizim gündemimizde tek bir şey var. Hem ilçelerde hem merkezde adaylarımızı Belediye Başkan olarak seçmek. Gördüğüm kadarıyla da çok iyi bir şekilde konsantre olmuş durumdalar. İnşallah Kırklareli’ni de hayırlısıyla alacağız ve AK Parti’nin belediyecilikteki anlayışını Kırklareli’nde de çok iyi bir şekilde sunmuş olacağız.  Teşkilatlarımız diğer siyasi partilerden birkaç kat daha fazla çalışıyorlar. Seçimler İnşallah Kırklareli için hayırlı uğurlu olur” şeklinde konuştu.
Toplantıya AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi, Kadın Kolları Başkanı Tülay Peker, Gençlik Kolları Başkanı İlker Kayrak, Pınarhisar İlçe Başkanı Ali Özdeniz, Babaeski İlçe Başkanı Vehbi Tamerol, Demirköy İlçe Başkanı Hayrullah Yalçınsay, Kofçaz İlçe Başkanı Hüseyin Aktaş, Lüleburgaz İlçe Başkanı Hayrettin Gümüş, Pehlivanköy İlçe Başkanı Mehmet Açıkel ve Vize İlçe Bakanı Kani Yavuz katıldı. Toplantının ardından Genel Başkan Yardımcısı İpek Edirne’ye geçti.(ay)