AK Parti Il Teşkilatları'ndan iftar yemeği

AK Parti Il Teşkilatları'ndan iftar yemeği

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Il Teşkilatları tarafından yoğun katılımlı iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirildi. Il Emniyet Müdürlüğü Polisevi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde salon hınca hınç doldu. Yemeğe; Ak Parti Il Teşkilatlarıı başta olmak üzere Milletvekili Ahmet Gökhan sarıçam, AK Parti Il Genel ve Belediye Meclisi üyeleri, ilçe ve belde teşkilatları ile ilçe ve belde belediye başkanları, Eski Il yönetim kurulu, Eski Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, SP Istanbul Il Yönetim Kurulu üyesi Hikmet Yıldırım, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, yönetim ve denetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası yönetim ve denetim kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sendika temsilcileri, Şehit yakınları, dernek ve oda temsilcileri, huzurevi sakinleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Iftar yemeği öncesi gelen davetlileri AK Parti Il Başkanı Yurdaer Ulus, Merkez Ilçe Başkanı Hamit Orakçı ve yönetim kurulu üyeleri yemek salonu girişinde karşılayarak, buyur etti. Saat 19:38’de okunan Akşam ezanı ile birlikte oruçlar açılmadan önce hoca tarafından küçük bir yemek duası gerçekleştirildi. Yaklaşık 400 davetlinin katıldığı yemekte; çorba, tavuk, pilav, yoğurt ve tatlı ikramlarında bulunuldu. Polisevi Sosyal Tesisleri personelinin müşkülpesent çalışmaları ile serviste sıkıntı yaşanmaması, katılımcıların beğenisini kazandı. Yemeğin sonlarına doğru yine hoca tarafından derinlikli bir iftar yemeği duası yapıldı. Semaya kalkan eller, fatiha suresinin okunması ile dua sona erdi. Yemek duası sonrası düzenlenen iftar yemeğine katılanlara teşekkürlerini sunan AK Parti Il Başkanı Yurdaer Ulus; ”Değerli dostlar il yönetimimizin ve il teşkilatlarımızın düzenlemiş olduğu iftar programımıza teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür eder saygılar sunuyorum. Buraya gelmeden Istanbul Milletvekilimiz buranın Koordinatör Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu Bey de selam ve saygılarını sundu. Aynı zamanda Bayrampaşa Belediye Başkanımız Hüseyin Bürge Bey de saygı ve sevgilerini sundu ve sizinde malumunuz geçen gün yaşadığımız kara günden dolayı tedbir maiyetinde kendileri şu an Istanbul’dalar. “Bu akşam da sıkıntı var.” diye öyle bir duyum almışlar. Veyahutta gelinen meteorolijinin durumu bu. Bundan dolayı kendileri katılamadılar. Onlar için de inşallah bu dualarımız gider. Bütün memletimize böyle sıkıntılı durumlar da nasip olmasın. Kötülüklerden uzak dururuz. Sizin de malumunuz yine bu mübarek ayda herkesin eşit olduğu, herkesin eşit yaşadığı günlerinin bulunduğu aylardır. Rabbim hepimize bu aylarda bereketli güzel günler nasip eder, dualarınızı kabul eder. Ben tekrar katıldığınız için bütün teşkilatlarım adına teşekkür eder, saygılar sunuyorum. ” dedi.

Ulus’un konuşmasının ardından AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam kısa konuşmasında; ”Il yönetimimizin, merkez ilçe teşkilatımızın, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın biraraya gelerek, teşkilatlarımıza hemşehrilerimize vermiş oldukları bir iftar yemeğinde birlikte olduk. Rabbim bugün de bizi oruç tutmayı, bugün de bize sıhhat afiyet içerisinde oruçlarımızı açmayı nasip etti. Inşallah hayırlısıyla Ramazan’a çıkarır hep birlikte güzel, tatlı bir Ramazan’ı geçirmeyi nasip eder diyorum. Bu akşam çeşitli davetlerimizi, misafirlerimizi erteleyip bizlerle beraber olmayı tercih ettiğiniz için de her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mutlu günler, mutlu aylar, birlikte yaşanarak daha çok artıyor. Bu fırsatı bizlere verdiniz. Afetleriyle, değişik gündemleriyle ülkemiz inişli çıkışlı özel günlerden geçmekte. Bugünlerde bizlere düşen beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve paylaşımcılığımızı ortaya koymaktır. Bu sene Diyanet Işleri Başkanlığımız da müftülükler aracılığıyla tüm camilerde aynı konuyu işliyor. Ramazan bir paylaşma ayıdır. Paylaşmak; hem maddi paylaşmaktır, hem dertleri paylaşmaktır, hem sevinçleri paylaşmaktır. Bu konudaki güzel hasletlerimizi gösterebilme fırsatı sunan çok önemli ve özel bir zaman dilimidir, Ramazan ayı ve inşallah bu güzellikleri hep birlikte yaşadıktan sonra da sonunda bayramda, hep birlikte 11 ayda Ramazan’da bir takım kazandığımız güzel hasletlere uygun bir hayatı sürerek daha güzel, daha mutlu günlerin bizi bekleyeceğine inanıyoruz. Sevgili hemşehrilerim; özellikle herhalde biraz da bu sigara yasağından kaynaklanıyor. Yavaş yavaş iftarını eden kardeşlerimiz salonu terk etmeye başladılar. Ben de çok uzun bir siyasi söylemde falan bulunmayı düşünmüyorum. Yine sizlere ailelerinizle beraber hayırlı, mutlu ve güzel bir Ramazan diliyorum. Inşallah bayramda ve bayramdan sonraki çalışmalarımızda yine bu akşamdaki gibi birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi devam edeceğini umuyorum. Hepinizi saygılarımı sunuyorum.” dedi.

AK Parti Il Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen iftar yemeği konuşmaların ardından son buldu.