AK Parti Il ve Merkez Ilçe Teşkilatı'ndan Eğitim Uygulama Okulu'na ziyaret

AK Parti Il ve Merkez Ilçe Teşkilatı'ndan Eğitim Uygulama Okulu'na ziyaret

Kırklareli AK Parti Merkez Ilçe ve Il Teşkilatı Yönetim Kurulları Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu ve Iş Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. 08 Ekim Perşembe günü saat 13:00’da gerçekleşen ziyarete başta AK Parti Merkez Ilçe Başkanı Hamit Orakçı olmak üzere Merkez Ilçe Yönetim Kurulu’ndan Aynur Onbaş, Gülseven Öztürk, Ümit Palabıyık, Il Yönetim Kurulu’ndan ise Ipek Sevim, Merdiye Sürer, Aysel Canan ve Rükna Hümmet katıldı. Okul giriş kapısında Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu ve Iş Eğitim Merkezi Müdürü Serkan Dündar ve Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu ve Iş Eğitim Merkezi Spor Kulubü Başkanı Abdullah Akdeniz tarafından karşılanan heyet, okul toplantı salonunda buyur edildi.

Yapılan ziyarette ayrıca Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu ve Iş Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Gülnur Çetiner ve Başkan Yardımcısı Gülhan Fırat ve veliler de hazır olarak bulundu. AK Parti Hamit Orakçı, okul müdür ve öğretmenlerine ziyaretlerini kabul ettikleri dolayısıyla teşekkür ederek, okulun şu anki durumu hakkında özet bilgiler aldı. Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu ve Iş Eğitim Merkezi’nin çok güzel bir amaçta hizmet verdiğini dile getiren Orakçı, bu konuda AK Parti Il ve Merkez Ilçe Yönetim Kurulu olarak her zaman yardıma hazır olduklarını ve bu konuda ne yapılması gerekirse elinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti. Yaptıkları ziyaretin amacının da birlik ve beraberlik içinde hareket etmek olduğuna dikkat çeken Orakçı, okulun sıkıntı ve sorunlarını el birliğe ile çözüleceğini belirtti.

AK Parti Merkez Ilçe ve Il Yönetim Kurulu’nun yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Müdür Serkan Dündar, Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu ve Iş Eğitim Merkezi’nin günden güne çok daha iyi bir seviyeye geldiğini dile getirdi. Bununla beraber yapılması gereken çalışmaları da dile getiren Dündar şunları kaydetti; ”Öğrencilerimizin Dünya Bankası’nın destekleri ile son iki yıldır evden alınıp eve bırakılması bizim için çok iyi bir avantaj. Ama bunun öğle arası da yapılması konusunda bir talebimiz var. Çocuklarımız öğle arası eve gidemediği için yemekle ilgili bir sorun oluşsun istemiyoruz. Şu anda bir yemek firması tarafından getirilen öğle yemekleri bu ihtiyacımızı karşılıyor. Bununla beraber öğle yemeği konusunda Vakıflar Müdürlüğü’nden de destek bekliyoruz. Okulumuzda 57 öğrenci ve 12 öğretmenimiz var. Şu anda 34 yaşında olan kursiyer, en yaşlı öğrencimiz.” dedi.

Müdür Dündar’ın ardından Eğitim Uygulama Okulu ve Iş Eğitim Merkezi Spor Kulubü Başkanı Abdullah Akdeniz, okulun gelişmesi ve geliştirilmesi için maddiyatın yanı sıra maneviyatın da önemli olduğunu dile getirdi; ”Böyle güzel bir okulda günün 24 saati durmaya razıyız. Neticede arkasında bakıldığında devletimizin yapabileceği hizmetler maddiyat ve maneviyata bağlıdır. Bu konuda devletimiz elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Şu anda okul bahçemizin yapısı engebeli. Bu bahçe için bir çalışma yapılabilir. Eğer bir imkan olursa bahçemizin düzenlenmesini istiyoruz. Bununla beraber branş bakımından çocuklarımızın gelişmesi için pek bir imkanımız yok. Bu konuda bunlar hemen yapılsın demiyoruz. Zaman içerisinde belirli bir plan çerçevesinde eksikliklerimizin giderilmesini istiyoruz.” dedi.

Okul bünyesindeki kursiyer ve öğrencilerin yaz aylarında faal olmaları için çalışma ortamı yaratılmasını isteyen, Eğitim Uygulama Okulu ve Iş Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Gönül Çetiner; ”Çocuklar okulların kapanmasını istemiyor. Çalışıp, birşeylerle uğraşmak istiyorlar. Çocuklarımızın yaz aylarında burada çalışabileceği, kafe ve çalışma alanı olsun istiyoruz. Bizim isteğimiz yaz aylarında çocuklarımızın değerlendirilmesidir.” diye konuştu.

Karşılıklı dilek ve temennilerin ardından okulun gezilmesine geçildi. Bu kapsamda memur odaları ve sınıflar gezildi. Sınıflardaki öğrencilerle yakında ilgilenen AK Parti Il ve Merkez Ilçe Teşkilatı çocukların başını okşayıp onlarla sohbet etti. Öğrencilere dersleri ile ilgili sorular soran ziyaretçiler, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Sınıflarda öğencilerle aynı masayı paylaşıp onlarla yakından ilgilenen AK Parti Il ve Merkez Ilçe Yönetim Kurulu, sınıf ziyaretlerinin ardından okuldan ayrıldı.