AK Parti Il ve Merkez Ilçe Teşkilatı'nın iade-i ziyaretleri sürüyor

AK Parti Il ve Merkez Ilçe Teşkilatı'nın iade-i ziyaretleri sürüyor

Kırklareli AK Parti Il ve Merkez Ilçe Teşkilatı’nın sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz Perşembe günü MHP, Gaziler Derneği ve Balkan Türkleri Yardımlaşma Derneği’ne iade-i ziyaret düzenleyen AK Parti Il ve Merkez Ilçe Teşkilatı, 14 Kasım Cuma günü de Eğitim Bir- Sen ve Türk Eğitim- Sen Kırklareli şubelerine peşi sıra ziyarette buldundu. Saat 16:30’da Eğitim Bir- Sen’e gerçekleşen ziyarete; AK Parti Il Başkanı Yurdaer Ulus, Il Yönetiminden Vehbi Başelçin, Emin Tuna, Ilhna Taşkan, Merkez Ilçe Yönetiminden de Müjdat Savaş ve Sadık Kınık katıldı.

Eğitim Bir- Sen Kırklareli Şube Başkanı Bilal Yeşen ve üyeler tarafından kapıda karşılanan AK Parti Il ve Merkez Ilçe Teşkilatı Eğitim Bir- Sen Şubesi’nde buyur edildi. Yeni Il Yönetiminde 5. aylarını doldurduklarını belirten Yurdaer Ulus bu kapsamda daha önce yapılan ziyaretlere istinaden iade-i ziyaretler düzenleyerek toplumun her kesimi ile diyalog içerisinde bulunduklarını belirtti.

AK Parti Il ve Merkez Ilçe teşkilatı olarak sürekli olarak daha geniş ufuklu düşünceler içinde bulunduklarını dile getiren Ulus, böylelikle ilklere ve yeniliklere imza attıklarını söyledi.

Eğitim Bir- Sen Şube Başkanı Bilal Yeşen de yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek; “Memur- Sen olarak Türkiye’de iyi siyaset yapanların bu zamana kadar arkasında olduk. Ülkemizde insanlar son zamanlarda kalıplara bölünmeye çalışılıyor.

Bu konuda dürüst ziyaretçileri desteklemek lazım. AK Parti Il Yönetimi’ni de bu zamana kadar iyi gördük, iyi benimsedik. AK Parti Il Başkanımız Yurdaer Ulus’un da başkanlık sıfatı adı altında bu zamana kadar güzel işlere imza attığını basından takip ediyoruz. Yaptığınız her türlü hayırlı işin arkasındayız.

Memur- Sen olarak Kırklareli’nde Bin’den fazla üyemiz var. Memurlara siyaset yapma yasağı var. Ama Sendikalara ülke genelinde söz söyleme yasağı yok” diye konuştu. Ziyarette ayrıca Kırklareli Üniversitesi’nin geleceği, il başkanlarına verilen sabah kahvaltısı, ilimizdeki yatırımlar üzerine de uzun uzun konuşulduktan sonra AK Parti Il ve Merkez Ilçe Teşkilatı Eğitim Bir- Sen Kırklareli Şubesi’nden ayrılarak Türk Eğitim- Sen Kırklareli Şubesi’ne geçti ve ziyaretlerini burada sürdürdü.

Mehmet Kızılay; “Demokrasinin olmazsa olmazı sivil toplum örgütleridir”

AK Parti Il ve Merkez Ilçe Teşkilatı’nı, Türk Eğitim- Sen Kırklareli Şube Başkanı Mehmet Kızılay ve Sağlık- Sen Kırklareli Şube Başkanı Süleyman Koçarslan kapıda karşıladı. Ziyarette AK Parti Il Başkanı Yurdaer Ulus, Türk Eğitim- Sen Kırklareli Şube Başkanı Mehmet Kızılay’a nezaketen çiçek takdim etti. AK Parti Il Yönetimi’ne seçildiklerinden beri yoğun ve tatlı bir dönem yaşadıklarını belirten Yurdaer Ulus; “Öncelikle Il teşkilatına seçildiğimizde bizi ilk ziyaret eden sendika olduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz. Haziran ayından sonra yoğun bir gündem yaşadık. Gelip, gidenlerimiz çok oldu. Ayrıca güzel ve anlamlı bir Ramazan ayı geçirdik. Ramazan ayından sonra teşkilat olarak çalışmalarımızı hızlandırdık. Yaklaşık 2 haftadır da iade-i ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Kırklareli’deki siyasi parti il başkanları arasında Yurdaer Ulus’un farklı özellikleri olduğunu dile getiren Türk Eğitim- Sen Kırklareli Şube Başkanı Mehmet Kızılay; “Sayın başkanımızın göreve geldiğinden beri kendisinin ayrı özelliği herkesle diyalog içinde olması.

Kırklareli’nde herkesi biraraya getirecek projeler vardır. Fikir paylaşımı için ilk defa bir siyasi parti il başkanı böyle bir ziyarette bulunuyor. Bizler sesimizi pek fazla duyuramıyoruz. Sadece basın açıklamasında bulunuyoruz. Başkanımızın bu bakış açısı hoşuma gitmiştir. Demokrasinin olmazsa olmazı sivil toplum örgütleridir. Bunları da sendikalar yönetir.” Ziyaret karşılıklı fikir alışverişleri ve dilek temennilerinin ardından son buldu.