AK Parti Kadın Kolları, Şehit Aileleri'ni unutmadı

* Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Kadın Kolları Başkanlığı tarafından oğullarını vatan için Şehit veren şehit aileleri unutulmayarak iftar yemeği veriliyor.


HABER MERKEZİ
Mübarek Ramazan Ayı’nda Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Kadın Kolları Başkanlığı bu vatan için oğullarını genç yaşta Şehit veren Şehit aileleri unutulmadı. AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Tülay Tunçay Peker, Başkan Yardımcıları Meral Mısırlı, Nihal Çıtak ve Emir Düz’ün de yer aldığı iftar programında oğullarını Şehit veren Hüsamettin-Tayyibe Duman çiftiyle bir araya gelindi.
Kırklareli merkez ilçede hizmet veren Lezzet Köftecisi’nde düzenlenen iftarda konuşan AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Tülay Tunçay Peker; “Bu akşamı bizim için hazırlayan Milletvekilimiz Ahmet Gökhan Sarıçam ile İl Başkanımız Yurdaer Ulus’a çok teşekkür ederiz. Değerli İl Başkanımız, Anaların derdinden en iyi analar anlar diyerek biz Kardın Kolları’nın bu akşam değerli Şehit Ailesi ile iftar yemeği yemesini nasip etti. Bu aile evlatlarını 1996 yılının 13 Kasımı’nda Kuzey Irak’ta düzenlenen sınır ötesi operasyonda Şehit vermiş. Acılarını derinden paylaşıyoruz. Bu evlatlar sayesinde bugün bu bayrak altında bu mübarek ayı huzurlu geçiriyoruz. Kendilerine minnet duyuyor evlatlarına Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu ay içerisinde bu etkinliğimiz devam edecek” dedi.
Duygulu anların yaşandığı iftar yemeğinde şehit ailesi de kendilerine gösterilen bu ilgiden son derece mutlu olduklarını belirterek, bu iftar programını hazırlayanlara teşekkürlerini ilettiler. (s)