AK Parti Kırklareli Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, dün Belediye Meclis ÜyesiAdaylarını tanıttı.

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı dün saat 12.00’da parti binasında düzenlenen toplantıyla Belediye Meclis Üyeliği Adaylarını tanıttı. Toplantıya Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, İl Başkanı Ahmet İbrikçi, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı ve Belediye Meclis Üyeliği Adayları katıldı. toplantıda konuşma yapan İl Başkanı İbrikçi; “Hepinizin malumu olduğu üzere suyu içilmeyen, rengi ve manganı çok yüksek, yolları köstebek yuvası olmuş, kasaba demeye bin hacet köy görüntüsü almış bir Kırklareli. Bir otopark sorunu yüzünden zulüm çeken Kırklareli halkı, bu bahsettiğimiz birkaç maddeyi dahi çözemeyen Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti taşıyan belediye inşallah 29 Mart akşamı hak ettiği hizmetleri halkımızın tercihi ile AK Parti’nin ak kadroları ile Cengiz Bağdan’ın Başkanlığında kavuşacaktır” dedi. Konuşmasının ardından Belediye Meclis Üyeliği Adaylarını tanıttı.
Asil Üye Adayları; Murat Bara, Tülay Tunçay Peker, Musa Kapıcıoğlu, Fahrettin Üstündağ, Sebahattin Uçar, Celal Güleryüz, Mehmet İkizlerli, Şükriye Mert, Mehmet Toklucu, Ersan Bağcı, Altuğ Türker, Mustafa Şumnulu, Recai Yalçınkaya, Adnan Taşkın, Levent Ertaş, Neslihan Kırkan, İlker Özben, Emre İşbırakmaz, Ayhan Yanardağ, Adem Mermer, Şafak Çakıroğlu, Murat Baykul.
Yedek Üye Adayları; Tufan Sertbakan, Hatice Akay, Ali Gezer, Hüseyi,n Çalışkan, Sebahattin Önce, Mehmet Avcı, Nagihan Savaş, Sevdiye Kırkaya, Bayram Yıldırım, Erdem Kavalcı, Uğur Mercan, Fadime Büyüten, Serkan Pozan, Vildan Kesimci, Nemci Dirhemsiz, Hüseyin Küçüker, Gülseren Varol, Ali Baştürk, Koray Ateş, Bahtiyar Akcan, Kıymet Garip, Serdar Şahin, Metin Arnavutoğlu, Çetin Zıngıl, Aytekin Paldun.
Kontenjan; Kanber Üzer, Arif Önce, Barış Teksin.
Belediye Meclis Üyeliği Adaylarının tanıtımından sonra konuşan Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan; “Yıllardan beri Kırklareli özlemini çektiği güzel bir kent olma Avrupa’ya açılan bir kapı olan Kırklareli’nin bir türlü layık olduğu yere getirilememesini inşallah bu ekiple Avrupa’ya açılan kapı Kırklareli’ni layık olduğu yere getirecek ekip buradadır. Bu ekiple 29 Mart sabahından sonra inşallah kollarımızı sıvayıp Kırklareli’nin kaderini yeniden çizmeye, Kırklareli’ni Kırklarelililere layık bir hale getirmeye çalışmak için bu ekiple yola çıkmaktık. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ekibimize güveniyorum. Ekibimizde gerçekten branşlarında başarılı olan kişiler var. Allah nasip ederse Belediye Başkanlığımda bu arkadaşlarla Kırklareli’nin tarihi yeniden yazılacak. Her şey Kırklareli için” dedi. (ay)