AK Parti Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Adayları'nı açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Teşkilatı 29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Adayları'nı belirledi. Belirlenen adaylar dün saat 10.30'da düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna açıklandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde Kırklareli İl Genel Meclis Üyeliği için göstereceği adaylar belirlendi. AK Parti İl Teşkilatı tarafından dün parti binasında saat 10.30’da düzenlenen tören ile İl Genel Meclis Üyeliği için aday olanlar kamuoyuna açıklandı.
Düzenlenen tanıtım toplantısına; AK parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı, Gençlik Kolları Başkanı İlker Kayrak, Kadın Kolları Başkanı Tülay Tuncay Peker, İlçe Başkanları ile adaylar katıldı.
Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi şunları kaydetti:
“AK Parti Hükümeti zamanında İl Genel Meclisi’nin ağırlığı ile hizmetler çok farklı bir şekilde yapılmıştır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ait olan ve bütün Türkiye genelinde uygulanan KÖYDES Projesi ile tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de köylerimize çok ciddi medeni yatırımlar yapılmıştır.
Şehirde olan her şeyin köyde de olması gerektiği prensibi ile KÖYDES Projesi geliştirilmiş ve şehirdeki her türlü hizmet AK Parti Hükümeti ile ciddi ölçüde yapılmıştır. Köylerimize 80 yıllık Cumhuriyet Tarihinde yapılmayan hizmetler 6 yıllık AK Parti Hükümeti zamanında KÖYDES Projesi ile yapılmıştır. Yol ve su gibi hizmetler gelmiştir.
* “Bizimle birlikte köylerdeki vatandaşlar sağlıklı su içmeye başladı”
Kaldı ki su medeniyettir. İlimiz merkezinde ya da birçok ilde aspesli borulardan gelen suyu içmesine rağmen köylerimizde bu proje ile borular bu kaldırılmış köylerde yaşayan halkımız sağlıklı su içmeye başlamıştır. Köylerde sondaj kuyuları, kanalizasyon hizmetleri AK Parti Hükümeti zamanında ilimizin bütün köylerinde tamamlanmış durumdadır. Kalmış olan yerlerimiz varsa da onlarda önümüzdeki günlerde tamamlanacaktır.
* “Muhalefet Partili Üyeleri hizmetlere destek olmaya davet ediyorum”
Bu hizmetleri götüren İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum. Aynı dönemde AK parti’den seçilen İl Genel Meclisi Üyelerimizin ciddi gayretleri ile Organize Sanayi ve şehir merkezimiz ile Çorlu-Lüleburgaz arasındaki Duble Yol çalışmaları öncelikle İl Genel Meclisi’nden geçirilmiş ve faaliyetler başlatılmıştır. Bu yollar kaza olayını ciddi oranda azaltmıştır ve azaltacaktır. Maalesef bu hizmetlere engel olamaya çalışan muhalefet partili İl Genel Meclisi Üyeleri’ni de hiç olmazsa bundan sonra yapılacak olan hizmetlere destek olmaya davet ediyorum. Bu hizmetlerin ilimize getirilmesinde AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’ın çok büyük gayretleri ve çalışmaları olmuştur. Kendisine buradan şahsım, teşkilatım ve Kırklareli halkına teşekkürlerimi iletiyorum.
29 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerden sonra halkımızın kutsal oyları ile görev alacak olan partimizin İl Genel Meclisi Adaylarına şimdiden başarılar diliyorum. Geçtiğimiz dönemlerde İl Genel Meclisi’nde görev yapan tüm üyelerimize de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”
Kırklareli İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanı Yurdaer Ulus’ta Meclis olarak çok başarılı bir dönem geçirdiklerini belirterek şunları söyledi:
“İl Genel Meclisi Üyeliğimiz döneminde ben ve arkadaşlarım çok başarılı hizmetler yaptılar. Köylerimizin yüzde 70’ine her türlü hizmet ulaştırıldı. Önümüzdeki dönemde de geri kalan yerlere bu hizmetleri ulaştırmaya devam edeceğiz. Köylerimizde kanalizasyon, köy meydanlarında parke taş döşemesi, sondaj kuyuları açılması gibi hizmetlerin hemen hemen tamamı bitti. Aspesli boruların değiştirilmesi işlemleri tamamlandı. Lüleburgaz-Çorlu arasındaki 21 kilometre yol ile Üsküpdere-merkez içindeki 11 kilometrelik yol ile ilgili çalışmalarımızı sizde takip ettiniz. Bu konuda diğer partili üyelerin salonu nasıl terk edildiği de görüldü. Yani biz hizmet ettik, onlar terk etti.
Biz bu şekilde 29 Mart’tan sonraki dönemimizde de bütün çalışmalarımız aynı heyecan, aynı şevk ve aynı kalitede halkın içinde olarak halka danışarak onların yönlendirmesi ile geliştirdiğimiz projeler ile örtüştürerek devam edeceğiz.”
Toplantıya katılan; Kadın Kolları Başkanı Tülay Tuncay Peker, Gençlik Kolları Başkanı İlker Kayrak, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı yapılacak olan Yerel Seçimlerde aday olarak gösterilen İl Genel Meclisi Üyesi Adayları’na başarılar dilediler.
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 29 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerdeki İl Genel Meclis Üyeliği Adaylığı için belirlenen isimler şu şekilde:
* Kırklareli Merkez (Asil): Yurdaer Ulus, Nihat Sağlam, Tomris Turan, Muzaffer Gümüşten, Murat Gürkan
* Kırklareli Merkez (Yedek): Seyfi Güler, Mürsel Orhan, Halil Kuzucu, Erkan İskar, Kemal Aktop
* Lüleburgaz (Asil): İsmail Dağcı, Ahmet Katı, Hüseyin Bilgiç, Şerife Dedeoğlu, İbrahim Çalışkan
* Lüleburgaz (Yedek): Ekrem Putuş, Metin Korkmaz, Esra Ovacık, Muzaffer Alim, Bülent Artuğ
* Babaeski (Asil): Cemal Vural, Ali Bölgen, Bilgihan Adıgüzel, Mehmet Kermancan
* Babaeski (Yedek): Kemal Meşeli, İsmail Saygılı, Nedret Altıner, Sedat Saka
* Vize (Asil): Şefik Batmaz, Recep Türküsev, Ahmet Yurtsever
* Vize (Yedek): Aylin Küçük, Zührap İşgör, Erdinç Eti
* Pınarhisar (Asil): Metin Güvenç, Hasan Geyik
* Pınarhisar (Yedek): Mehmet Körelçınar, İsmail Yıldız
* Pehlivanköy (Asil): A. Kamuran Koçyiğit, Hüseyin Tüsen
* Pehlivanköy (Yedek): Ahmet Noyan, Yusuf Ertürk
* Demirköy (Asil): Sebahattin Baş, Yusuf İnanç
* Demirköy (Yedek): Fatih Yalçınsoy, Muharrem Antlı
* Kofçaz (Asil): Ahmet Şen, Savaş İnan
* Kofçaz (Yedek): Mustafa Kalkan, Yusuf Çalışkan (s)