AK Parti "Kurmayları" Sentetik sahada

Kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan Edirne'deki Saraçhane 1. Nolu Sentetik Sahası'na AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Arda, Beğendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, Spor İl Müdürü Emin Küçük ve Parti yöneticilerinden oluşan  heyet adeta "AK Parti" çıkartması yaptılar.

HABER MERKEZİ

Edirne amatör sporuna büyük bir rahatlama getireceğine kesin gözüyle bakılan Saraçhane 1 No.lu sahasının sentetik çimlendirme işlerini  denetlemek üzere, AK Parti Milletvekili Necdet Budak, AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Arda, Beğendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, Spor İl Müdürü Emin Küçük, parti yöneticileri ve partililerden oluşan AK Parti kurmayları Sentetik Sahayı incelediler.
* Necdet Budak; "Tribünlerin siparişi verildi"
Uluslar arası ölçüleri, gece ışıklandırması, sentetik çim sahası ile dört dörtlük bir tesis haline gelen Saraçhane Sentetik Çim Sahası’nın en önemli eksiklerinden birisi olan tribün konusuna Milletvekili Necdet Budak; " Burada halkımızın rahatça müsabaka izleyebileceği ve çeşitli profesyonel turnuvaların bile rahatlıkla yapılabileceği yer olması için trübün eksiğimiz vardı. Onu da spor il Müdürümüz Emin Bey sanırım siparişini vermiş. Artık tribün sorunu da kalmayacak” dedi.
* Açılış maçında Edirnespor olacak
Çok yakında hizmete açılacağı öğrenilen Saraçhane Sentetik Çim Sahası’nın açılış maçında Avukatların, ya da Veteranların maç yapmasının düşünüldüğünü söyleyen Milletvekili Necdet Budak; “Açılış maçında Edirnespor'un olması gerekir” dedi. (s)