AK Parti Lüleburgaz'da Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı

AK Parti Lüleburgaz'da İstanbul Caddesi üzerine Seçim Koordinasyon Merkezi'ni Kırklareli AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam'ın da katılımı ile açtı.

AK Parti Lüleburgaz’da İstanbul Caddesi üzerine Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’ın da katılımı ile yaptı.
Açılışta konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca, “ Örnek bir kent yaratmak için yola çıktık. Çok çalışıp bilgi ve becerilerimizi gösterip, tecrübelerimizle Lüleburgaz’ımızı Trakya’nın parlayan yıldızı yapmak istiyoruz. Her türlü projemiz hazır. 29 Mart seçimlerinden başarı ile ayrılacağımıza inancımız tamdır. İnşallah seçim hepimize hayırlı olur. Sen Lüleburgazsın büyük düşün sloganı ile yola çıktık ve başaracağız” dedi.
Daha sonra AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, bu günün Lüleburgaz için önemli bir gün olduğunu vurguladı. Sarıçam,” Önümüzde ki beş yılda kaybettiklerimizi kazanmak için başlatılan hareketin karargâhını açıyoruz. Arkadaşlarımız Lüleburgaz halkına sevgilerini, inançlarını, projelerini buradan anlatacaklar. Burası Lüleburgaz dertlilerinin, sevgililerinin buluştuğu yer olacak. Lüleburgaz’ımız Avrupa’ya açılan kapıların tam ortasında kalmış, sadece kentleşme noktasında gerekli adımlar atılmadığından köhne kalmış bir kenttir. Eğer Lüleburgaz’da doğru çalışılsaydı çöplük bir anıt gibi Lüleburgaz’ın ortasında yerini almazdı.  Bu açığı kapatmak için çalışmak yetmez, koşarak çalışmak gerekir. Bizde önce insan sevgisinin ve Lüleburgaz sevgisini hizmet aşkı ile birleştirecek tecrübeli Belediye Başkan Adayımız ile bu hizmetleri gerçekleştireceğiz. Benim sloganım da “Az Laf ,Çok iş” dir.” Dedi.

* “İstanbul’da da AK Partili belediyelerden önce meşhur çöplükler vardı”

Lüleburgaz Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Milletvekili Sarıçam, Lüleburgaz’da ki çöplük ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sarıçam, “ Lüleburgaz’da doğru çalışmalar yapılmadığı için şehrin ortasında çöplük bulunmaktadır. Buna benzer çöplükler, İstanbul’da da AK Parti Belediyelerinin öncesinde zaman zaman patlayarak insanları tehtit etmekteydi. Lüleburgaz’da da aynı riskin altındadır.  Onun bunun rantını düşünmekten dolayı, imar alanında yapılan yanlışlardan parkların yeşil alanların yerine çarpık kentleşmeler oluşmakta. Okul yapmak istiyoruz, sağlık ocağı yapmak istiyoruz, Belediye İmar Planı’nda yer bulamıyoruz. 2004 seçimlerinde AK Partili olan belediyeler, yaptıkları sosyal belediyecilikle övünür hale gelmiştir. Halkımızın bunları görüp, ideolojileri bir yana bırakıp, yarınlarını düşünmelidirler” dedi.
Lüleburgaz’ı son model sıfır kilometre bir arabaya benzeten Milletvekili Sarıçam, “ Bu son model araba Edirne Bayırı’nda durmaktadır. Bunun ilerlemesine engel olan takozları kaldırmak halkımızın elindedir. Trakya insanı lafta değil, işte de Avrupalı olduğunu göstermelidir. İnatla sabırla çalışıp, halkımıza gerçekleri anlatacağız” dedi.
Milletvekili Sarıçam, Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca için ise “ Bizim adayımız son birkaç ay içinde, belirlediğimiz veya diğer partilerden getirttiğimiz bir aday değildir. Biz araştırmalarımızı uzun yıllar yaptık, halkımızın istediği kişiyi çıkardık. Vatandaşımızın memnuniyeti için 7 gün 24 saat hizmet anlayışı ile çalışacak tecrübeli, dürüst ve halkımız tarafından sevilen adayımızın seçimlerden başarı ile çakacağından eminiz” dedi. (gk)