AK Parti, Lüleburgaz'dan İl Genel Meclis üyesi adaylarını açıkladı

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Hayrettin Gümüş, 29 Mart'ta yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde aday olacak İl Genel Meclis üyesi adaylarını açıkladı. Açıklanan 5 adaydan 4ü erkek 1 tanesi de bayan.

İlçe Başkanı Gümüş, 29.Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde Genel Merkezlerinin belirlemiş olduğu adayların isimlerini şöyle sıraladı; “ Adaylarımız; 1. İsmail Dağcı, 2. Ahmet Katı, 3. Hüseyin Bilgiç, 4. Şerife Dedeoğlu 4. İbrahim Çalışkan olarak belirlenmiştir”
Av. Hayrettin Gümüş, 2004 Yılında yapılan mahalli idareler seçimlerinde seçilen il genel meclis üyelerinin çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.
Gümüş şu bilgileri anlattı;
“2004 yılında seçilen il genel meclis üyelerimizin çalışmaları neticesinde Lüleburgaz’a bağlı tüm köylerimizin yıllarca halledilmeyen problemleri halledilmiş ve köylerimiz çağdaş bir duruma getirilmiştir. Yapılan çalışmalar neticesinde köylerimizin tamamının içme suyu problemleri halledilmiş, asbestli boruları değiştirilmiş, köylerimizin büyük çoğunluğunun kanalizasyon ve arıtma tesisleri çalışmaları bitirilmiş ve köy içi yollarının parke taş yapılması sağlanmıştır. Yine İl genel Meclis üyelerimizin çalışmaları neticesinde İl genel meclis bütçesinde ayrılan kaynak ile Lüleburgaz Çorlu arasındaki bölünmüş yol çalışmalarına başlanılmış ve 2009 yılı içinde de bu yol tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacaktır.
2004 Yılında yapılan Mahalli idareler seçimlerinde seçilen ve bu 5 yıllık dönemde yukarıda bazılarını saydığımız hizmetlerin yerine getirilmesi için büyük çaba sarf eden İl genel meclis üyemiz Ahmet Katı ve bu dönem aday olmayan İl genel meclis üyemiz Ahmet Şahin’e yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.
29 Mart 2009 tarihinde yapılacak seçimlerde halkımızın desteği ile seçilecek adaylarımızla, önümüzdeki 5 sene içinde çok büyük hizmetler gerçekleştireceğimize inancımız tam olup bu seçimlerin adaylarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını dileriz” (sk)