AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Hayrettin Gümüş istifa etti

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı olarak 2002 yılı Aralık ayından bu yana görev yapmakta olan Avukat Hayrettin Gümüş, yayınladığı basın açıklaması ile görevinden istifa ettiğini açıkladı. 


LÜLEBURGAZ

Basın açıklamasında Gümüş “ 2002 yılı Aralık ayından bu yana Adalet ve Kalkınma Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı olarak görev yapmaktayım.  Altı yılı aşkın bir süreden bu yana sürdürdüğüm bu görevimden işlerimin son zamanlarda yoğunluğu sebebi ile istifa etmiş bulunmaktayım. Önemle vurgulamak istediğim bir husus bulunmaktadır. Görevimi bırakırken ne Genel Merkezimizle, ne Milletvekilimizle ne de partimizin ilçe ve il teşkilatı ile aramızda herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Geçtiğimiz hafta istifamı Genel Merkezdeki yöneticilerimize de bildirdim. İstifa etmemem konusundaki ısrarlı taleplerine rağmen işlerimin yoğunluğunu kendilerine de ifade ederek görevden affımı istedim. Onlarda bu hususta anlayış gösterdiler.
   Görev yaptığım süre zarfında desteğini benden esirgemeyen tüm partililerimize ve Lüleburgaz halkına şükranlarımı sunuyor, bu vesile ile tüm Kamuoyuna saygılarımı sunuyorum” dedi. (gk)