AK Parti'nin bayanları ziyaretlerini sürdürüyor

* Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Teşkilatı ve Kadın Kolları'nın bayanları yoksul ve muhtaç kişilere ziyaretlerini sürdürüyor.



HABER MERKEZİ
Mübarek Ramazan Ayı’nın girmesi ile birlikte yoksul ve muhtaç kişilere yapılan ziyaretlerini sıklaştıran Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Teşkilatı ve Kadın Kolları’nın bayanları merkez ilçede ikamet etmekte olan Kıymet Uygun’a da ziyarette bulundu.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’ın eşi Nihal Sarıçam, İl Başkanı Yurdaer Ulus’un eşi Elif Ulus, Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Tülay Tunçay Peker, Başkan Yardımcıları Hazel Yolgiden, İmren Erol, İl Yönetim kurulu Üyeleri İpek Sevim, Rükna Hümmet, Merdiye Sürer, Maviye Uzun, Aysel Canan, Sebahat Özcan tarafından Karacaibrahim Mahallesi Nusret Somay  Caddesi Refah Apartmanı’nın zemin katında yaşayan Kıymet Uygun’a ziyarette bulunuldu.
Daha önceleri merkez ilçede balıkçılık yapan bir kişinin yanında şoför olarak çalışırken geçirdiği trafik kazası sonucu sağ kolu kullanılamaz hale gelerek özürlü olan oğlu Hüseyin Uygun ve 2 torunu ile yaşayan Kıymet Uygun yaşadığı olayları kendisini ziyarette bulunanlara aktardı.
Milletvekilinin eşi Nihal Sarıçam ile İl Başkanı’nın eşi Elif Ulus’un yakından ilgilendiği Kıymet Ulus Bağ-Kur’dan aldığı 300 TL ile geçinmeye çalıştıklarını, oğlunun işsiz olmasından dolayı da çok zorlandıklarını belirtti. 8 ve 13 yaşındaki iki torununun başarılı birer öğrenci olduğunu belirten Uygun, onların eğitim hayatının devam edebilmesi için yardıma muhtaç olduklarını belirtti. Bu konuda da özürlü olan oğlunun bir işe yerleştirilmesinin kendilerini büyük oranda rahatlatacağını belirtti.
Kendisine ziyarette bulunanlar konuyla ilgili olarak ellerinden gelenleri yapma sözü vererek ziyaretlerini tamamladılar. (s)